Presentatie workshop

Posted on

Herman Otten, afgestudeerd acteur, geeft regelmatig een presentatie workshop. Hier leer je zeker, vrij en ontspannen voor een groep te staan. Je kunt je al snel ongemakkelijk voelen voor een groep, vooral als je ook nog eens moet spreken. Herman leert je dan ook in zijn presentatie workshop hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Fantastische trainingsdag van Herman Otten. Mooie persoonlijke training waarbij Herman precies datgene weet te benoemen waar je allereerst aan mag werken om beter te worden in presenteren en voor groepen staan. In deze dag daagt Herman je uit om meerdere keren voor de groep te staan en korte presentaties als oefeningen uit te voeren. Op een prettige manier uit mijn comfortzone en veel geleerd. Bedankt!
Femke Anne Beijerbergen
Meer reviews..

public speaking workshop nyc
presentatie workshop

Wat is de inhoud van de presentatie workshop

Wat Herman inhoudelijk verteld in zijn presentatie workshop zijn voornamelijk de praktische trucs, zoals het rondkijken door je nek te draaien zodat je publiek zich aangesproken voelt. Of je ogen naar boven draaien om je verhaal goed voor je te zien, zodat het makkelijker te vertellen en te herinneren is.

Naast deze praktische presentatie trucs leer je hoe een goede presentator is opgebouwd uit vier eigenschappen en hoe het beheersen van deze eigenschappen jou tot een goede prestator zullen maken. Deze eigenschappen onthouden maakt hij makkelijk door het te symboliseren in de vier elementen: Water, Aarde, Vuur en Lucht.

Doe het maar tijdens de presentatie workshop!

Het is een intensieve presentatie workshop waar je de dag aan kwijt bent en waar je een merkbare verandering door maakt in de presentatie vaardigheid. Dit komt omdat je de trucs die hij je verteld gelijk toepast. Hij vertelt dat het proberen te verstoren van je ongemakkelijk gevoel al wordt gedaan door gewoon je handen te bewegen, of je vingers tegen elkaar te zetten. Het is vervolgens de bedoeling dat je dit niet gaat doen omdat dit juist zichtbaar voor je publiek maakt dat je zenuwachtig bent, dat komt dan niet competent over.

In de presentatie workshop wordt je vervolgens voor de klas gezet en moet je zo neutraal mogelijk jezelf voorstellen door naar binnen te lopen, iedereen aan te kijken, je naam te zeggen en vervolgens weer weg te lopen. In die tijd wordt er door de klas en Herman gekeken wat voor manieren jij gebruikt om je ongemakkelijk gevoel te verstoren en wijst je dan vervolgens hierop, en mag je het blijven proberen tot je het echt neutraal kan.

Herman, wat ben je een geweldige, motiverende trainer! Dat smaakt naar meer…
Jouw manier van training, je persoonlijkheid en je motivering werkt heel goed!
Annemarie Sips
Meer reviews..

public speaking workshop nyc
presentatie workshop new york

Wat kun je na de presentatie workshop?

Na de presentatie workshop kun je voor de groep staan als een professional. Je hebt een goede houding, geen black outs en alle negatieve gevoelens die je voor de presentatie workshop had, zijn tot het minimale teruggedrongen, sommigen omhelzen deze gevoelens zelfs en zijn ze als prettig gaan ervaren. Verder leer je krachtig spreken, door zowel je stem als je lichaam goed te gebruiken. De onzekerheid en ongemakkelijkheid neemt af en je zelfvertrouwen en daadkracht nemen toe. Je wordt gezien en voelt je als een professional.

Wie is Herman Otten?

De presentatie workshop zal gegeven worden door Herman Otten. Herman is afgestudeerd acteur, van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Na het voltooien van zijn studies heeft Herman gewerkt als acteur en regisseur voor de Nederlandse televisie. Nu is Herman een naam aan het maken voor zichzelf als een trainer en coach die mensen helpt om van hun spreekangst af te komen. Ondertussen heeft Herman al meer dan 10jaar ervaring in het trainen/coachen. Tot heden geeft Herman trainingen over openbaar spreken door heel Nederland maar ook in New York City. Lees meer over Herman hier...

Public Speaking - Open Apply Class
Presentatie training

Hoe ziet de dag van een presentatie training eruit?

De presentatie training neemt een dag van 10u tot 17u in beslag. In deze tijd zullen er twee korte pauzes van 10 minuten zijn en één langere pauze van een uur waarin er voor iedereen een lunch wordt verzorgd.

Krijgt iedereen wel voldoende aandacht tijdens de presentatie workshop?

Zeker weten, we werken in een kleine groep van maximaal 6 mensen, dit zorgt ervoor dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt tijdens de presentatie workshop.

Waar vindt de training plaats

In Amsterdam Noord, het Ondernemershuis Crataegus.

public speaking workshop nyc
presentatie workshop

Adres
Ondernemershuis Crataegus
Meidoornplein 40
1031GD, Amsterdam
Nederland.

Investering

De investering voor de presentatie training bedraagt een dag de tijd en een bedrag van €297,- dit is inclusief de training, lunch, water en snacks.