Reviews – Zie wat eerdere deelnemers vonden

Lees ook reviews op Facebook!
en op Google!

(Omdat Herman veel in New York training geeft zijn sommige van onderstaande reviews vertaald uit het Engels)

Vertel wat je van de training vond
1
2
3
4
5
Verzend
     
Cancel

Schrijf een review

Average rating:  
 255 reviews
door Sjoerd Schudde
Bedrijfsnaam: Adoptify BV

Hier geen zelfbenoemde goeroe die de zelfhulpboeken herhaalt die je al kende. Maar je krijgt een meester uit het veld die je het geheim van de smid laat zien. Dat doet Herman met veel inspiratie en eerlijkheid. Net zoals met alles dat je wilt leren, kun je niet passief consumeren. Handen uit de mouwen en werk aan je doel.

door Rene van der Vlugt
Bedrijfsnaam: Adoptify BV

Gisteren een inspirerende presentatietraining gevolgd bij Herman met een aantal collega's van Adoptify. Alhoewel ik redelijk wat ervaring heb met presenteren heb ik er toch erg veel van geleerd! Zeer aan te raden om op deze actieve manier feedback te krijgen over jouw manier van spreken, houding etc.

door Paul Haullussy
Bedrijfsnaam: Adoptify BV

Very useful training with tips easy to embrace and use. Herman is a very nice person able to communicate very clearly. I would definitely recommend this training to anyone.

door Macnack
Bedrijfsnaam: Verbindt Advies & Events

Hele fijne presentatietraining gevolgd bij Herman Otten. Praktisch in combinatie met theoretische kennisoverdracht in de vorm van storytelling. Herman weet tevens een veilige omgeving te creëren voor de deelnemers.Voorbeelden die je soms leert bij andere presentatie trainingen zoals: jezelf opnemen, even je ogen sluiten voordat je gaat spreken, focus op ademhaling VS focus op je verhaal, kunnen ook anders. Herman gaf hier een andere blik op. Dat vond ik interessant! Het leert je om bewust te zijn van je lichaamstaal en dat van je publiek op een andere manier.Bedankt voor deze training. Een aanrader!

door Sven
Bedrijfsnaam: Adoptify BV

Super leuke training. Herman houdt het dicht bij de mensen en zit wel vol ervaring en leuke oefeningen.

door Maryam Ehsanjou

Herman heeft me enorm geholpen met presenteren. Naast veel geleerd te hebben was de dag ook heel leuk. Ik kijk er naar uit mijn volgende presentatie te geven! Een aanrader voor iedereen die zijn presentatie kwaliteiten wil ontwikkelen.

door Suraj Panday
Bedrijfsnaam: Adoptify BV

Herman is een zeer inspirerende trainer/coach. Ik heb veel van hem geleerd over presenteren voor een publiek, maar mijn grootste voordeel was hoe hij feedback gaf over de gebeurtenissen die hij bij mij en mijn collega's zag gebeuren. Ik zou Herman in de toekomst graag weer uitnodigen voor meer inspirerende sessies!

door Tessa Berends
Bedrijfsnaam: Adoptify BV

Wij hadden een incompany-training van Herman en ik was echt blij verrast! Heerlijk om naar te luisteren maar nog belangrijker: je gaat veel zelf aan de slag, en de tips van Herman zorgen ervoor dat je direct vooruitgang ervaart. Door kleine aanpassingen konden we allemaal in korte tijd grote stappen maken. Ik ga met veel meer vertrouwen (en nog steeds een gezonde dosis spanning) naar mijn volgende grote presentatie!

door Hans Agterberg
Bedrijfsnaam: Masterclass

Een fantastische masterclass gevolgd omtrent presenteren. Goede tips en tricks die ik meteen ben gaan toepassen. Mooi om te zien dat deze tips en tricks ook effect hebben! Na de masterclass een persoonlijk document ontvangen met daarin de tips en tricks die nog eens haarfijn uitgelegd werden!Ik zou Herman zeker aanraden voor t volgen van een masterclass of als spreker!En Herman, als je weer eens een masterclass organiseert, kom ik graag weer langs!

door Femke Nijhof

Super leuke training gehad en veel geleerd! Dankje Herman!

door Marian Dekkers
Bedrijfsnaam: Masterclass Theaterschool Utrecht

Geweldige workshop! Veel geleerd en goede leermeester.

door Jessi Scheepers
Bedrijfsnaam: De Zorggroep Sevenheym

Samen met mijn collega's werkzaam in de zorg als verpleegkundige, verzorgde en helpende waren we opzoek naar een teambuilding. Via via zijn we bij Herman terecht gekomen. De communicatie en tot een afspraak komen verliep erg soepel en laagdrempelig. Samen met Herman telefonische besproken wat we graag zouden willen leren. Afgelopen week vond de training plaats, wat een super leuke, interessante middag hebben we met z'n allen gehad! We hebben gelachen, vol bewondering geluisterd en geleerd. Handige tools en tips die je meteen in het dagelijkse leven kunt inzetten. Ook een handige samenvatting via de mail om het thuis te oefenen. Al met al, ik kan iedereen deze training aanbevelen, ook al hoef je niet wekelijks/maandelijks/jaarlijks te presenteren.

door Han Park
Bedrijfsnaam: Private coaching

Herman is geweldig, zijn kennis over dit onderwerp is enorm, wat hij door zijn eigen ervaring, theoretische achtergrond en praktische oefeningen op een gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk toepasbare manier overbrengt. Hij is attent en stemt de les af op je behoeften, waarbij hij niet alleen je specifieke verbeterpunten identificeert, maar je ook praktische hulpmiddelen geeft om te verbeteren. Zeer aan te bevelen!

door Makiyah Thompson
Bedrijfsnaam: Open apply class

Mijn ervaring met Herman was geweldig. Hij was super gastvrij en niet-veroordelend. Ik had het gevoel dat ik hem al jaren ken. In eerste instantie besprak ik mijn angsten en twijfels, en aan het einde van mijn privé sessie van 2 uur heb ik zoveel technieken en levenslessen opgedaan en geleerd. Uiteindelijk was het een plezier om met hem samen te werken en ik kijk uit naar wat komen gaat! Dit was mijn eerste ervaring met Herman's coaching, maar het zal zeker niet mijn laatste zijn. Als je het moeilijk hebt tijdens presentaties of je spreekvaardigheid in het openbaar wilt verbeteren, ga dan naar Herman, je zult er geen spijt van krijgen!

door Wilky
Bedrijfsnaam: Private coaching

Ik krijg paniekaanvallen als ik denk aan spreken in het openbaar. Ik vind het geven van lezingen en presentaties onaangenaam en zowel mentaal als fysiek uitputtend. Ik was niet optimistisch dat we iets zouden bereiken in 2 uur, maar verrassend genoeg bereikten we echt enorm veel. Herman is deels coach, deels psychiater, deels cheerleader. Hij hielp me om mijn benadering van spreken in het openbaar opnieuw vorm te geven. Sterk aanbevolen. Zal zeker opnieuw met hem samenwerken.

door bek bur
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman is een geweldig persoon. Hij gaf me een heel zelfverzekerd gevoel tijdens de coaching. Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld tijdens het presenteren. Nogmaals bedankt Herman.

door Deandre S. V
Bedrijfsnaam: Open apply class

Dit is absoluut de beste training ter wereld! Geloof me! Herman geeft echt om mensen en wil dat ze succesvol zijn in hun leven. Dus hij wijst op de individuele angsten die elke persoon heeft bij spreken in het openbaar en biedt gepersonaliseerde oplossingen voor ieder individu. Na slechts één les te hebben bijgewoond, zal spreken op ieder gebied in uw leven, niet alleen in het openbaar, worden verbeterd. Absoluut een aanrader. Je spreekvaardigheid zal drastisch verbeteren.

door Tyler Tumminelli
Bedrijfsnaam: Private coaching

Herman is buitengewoon gepassioneerd over wat hij doet en daarom is hij een absolute expert in zijn vak. Hij leert je lessen die je niet vindt in traditionele cursussen en boeken over spreken in het openbaar, en daarom is het zo waardevol. Het zijn fundamentele principes, maar ook tactieken die toepasbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Er wordt gezegd dat mensen die het meeste over een onderwerp weten, het op de eenvoudigste manier kunnen uitleggen, en dat is wat Herman kan. Bedankt voor de geweldige coachingsessie. Ik zal zeker nog meer sessies bij je boeken.

door Steven Elzinga
Bedrijfsnaam: Open apply class

De 4 uur durende sessie die ik bijwoonde, bestond uit het doornemen van voorbeelden en het toepassen van technieken om spreken in het openbaar te verbeteren. Met deze concrete voorbeelden in de hand weet ik nu wat ik kan oefenen om mijn spreken in het openbaar te verbeteren. Herman is erg boeiend om naar te luisteren. Hij weet precies hoe hij met ieders sterke punten kan werken op een manier die niet geforceerd is.

door Josh Satter
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman is een geweldige coach en ik raad je ten zeerste aan om met hem samen te werken om je spreekvaardigheid in het openbaar aan te scherpen. De lessen zijn leerzaam en vooral leuk. Zeer de moeite waard!

door Peter Rauwerda
Bedrijfsnaam: Open apply class

Hermen Otten takes you with him during the course to have you discover yourself in speaking in public.It is a friendly journey and unavoidable effective.I long for more of these sessions with him because Herman makes you discover uncharted territory within you.So go ahead and join the club of perfect speakers!

door Robert Singer
Bedrijfsnaam: Private coaching

Hi All - I recently completed a private public speaking training session with Herman over Zoom...I had some doubts going in about how effective it could be...but in the end I was very happy. Herman is excellent, he makes you go from not wanting to speak in public to actually being excited to go out and do it. My plan is to do a group session in person with him next. Highly recommend.

door Ross Baron
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman is a wonderful coach. He makes the environment very safe, and judgment free. His exercises are easy to practice, immediately effective, and allow you to always get better. The classes are small to give everyone ample time to work on an array of different skills for all different kinds of situations. He tries to form a connection with every single student, and you leave feeling not just improved in your public speaking, but supported on your journey. I've taken this class multiple times because it's so good, and always learn something new each time.

door N Interiors
Bedrijfsnaam: N Interiors

So glad I came across Herman Otten's public speaking classes. For me it was a game-changing experience! Learned a lot, and most of all: having a lot of fun. Not only in class but also eventually in the spotlight (which i was dreading before). Highly recommend Herman for speakers of all levels.

door G Aidala
Bedrijfsnaam: Open apply class

Excellent and very useful class! Very interactive in order to practice and internalize what you learn, with personal feedback and tips. Herman very enthusiastic and eager to help. Highly recommended!

door Taylor Gaertner
Bedrijfsnaam: Open apply class

I had no idea a 1 day class could be so effective! I went into the day completely terrified and overcome with anxiety, and left feeling on top of the world. Herman created an environment in which trust was built very quickly, allowing us to have fun and loosen up. Rather than suppressing our fears, we were able to address them head on in a judge free zone. All classmates were incredibly encouraging and supportive, thanks to the positive space Herman created.I was able to see a noticeable improvement in my public speaking confidence level through just one class, which I have carried into my work week. When I found out that a level 2 class had been developed, I signed up right away! I would recommend this class to the most anxious public speaker, in addition to the confident public speaker seeking improvement.

door Dessalyn Bañares
Bedrijfsnaam: Open apply class

Awesome experience. I've learned a lot. Herman really focuses on your opportunities and make sure that at the end of the day you will be a better public speaker.

door Alberto Gonzalez
Bedrijfsnaam: Open apply class

What an experience! The session was so interesting and educational that I am definitely looking forward to the next one.

door Dana Zonneveld
Bedrijfsnaam: Open apply class

Quality

door Maria Cooper
Bedrijfsnaam: Open apply class

I wasn’t sure if taking a public speaking one on one session would be helpful but after my lesson with Herman my approach on speaking in public has changed. He will give you the skills to change your negative mindset into positive ones. He is easy to understand and work with. The lesson was a confidence builder and turned out to be a lot of fun. I recommend working with Herman you will notice your improvement instantly.

door Ingeborg van den Broek
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman has helped me incredibly well in a short time. Due to his great knowledge and experience, he gives you feedback that is immediately applicable. He puts you at ease. As a result, I never felt shame while practicing. Thanks to his help, I was able to make a successful video presentation.

door Ayesha Ahmed
Bedrijfsnaam: Private coaching

The best professional coaching experience I’ve had in years! Herman is very knowledgeable & gave very meaningful feedback to improve my presentation skills. The exercises were very relatable & easily translatable to my professional presentations. Overall very positive experience & hope to continue learning through future courses.

door Cornelia Oskam
Bedrijfsnaam: Private coaching

We did an online training with Herman. I really enjoyed the training and I learned a lot!

door Communicatie De Sociale Maatschap
Bedrijfsnaam: Private coaching

I really enjoyed Herman's coaching through Zoom! I learned a lot and I definitely would recommend this one on one coaching.

door De Sheng LIM
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman has a rare ability to make public speaking a fun and enjoyable activity.

door Gabriela Gómez
Bedrijfsnaam: Open apply class

This person only left a star review

door Lisa
Bedrijfsnaam: Private coaching

Fabulous! I was really looking forward to our group session, but, due to the current situation, was unable to attend. Herman was very flexible, and offered me a virtual 1-1 coaching session instead. He listened patiently to the areas I wanted to work on, gave very helpful tips, and even provided further suggestions based upon our simulations. Highly recommended -- when this is all over I'd love to attend a group session in person.

door Maryam Ehsanjou
Bedrijfsnaam: Private coaching

One of the best public speaking coaching I had in my life. I took an online coach on Zoom and it was amazing. Herman made me aware of all my working points in such a gentle way. Yesterday I gave an online presentation to my colleagues and it went better than ever before. Thank you so much and I hope to join one of your group classes soon !

door Wim den Herder
Bedrijfsnaam: Open apply class

What a great experience! I just got a private online coaching in public speaking. I learned how to speak in front of a camera and how to present myself online, which is really helpful for me because the upcoming weeks all my meetings will happen online. A great session which I would definitely take again.

door Caitlyn Cherepakhov
Bedrijfsnaam: Open apply class

This was great! Herman created a very welcoming and open environment, gave great feedback throughout the day, and very clearly explained tactics and strategies to improve public speaking in general and in common professional scenarios. Would recommend the class to anyone!

door John Iteshi
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman is the best. He doesn't just teach, he ensures that you learn and I mean learn something really valuable. I will recommend him any day!

door Aditiya Putra
Bedrijfsnaam: Open apply class

Deze persoon heeft alleen een sterren review achtergelaten

door Swati Sawant
Bedrijfsnaam: Open apply class

Well design course. Passionate teacher. Every student gets individual attention. Feels inclusive in the class. You learn many things at the end of the day. Everyone must take this class.

door Mackinley Byrd
Bedrijfsnaam: Open apply class

This class was extremely helpful in helping me overcome stuttering, overthinking and presenting a public speaking presentation with ease and comfort. Herman was great at working one on one with each of us, and in providing us the necessary feedback to excel. I would highly recommend this class for you!

door Jessie Verdijk
Bedrijfsnaam: Open apply class

Had a super fun and educational day. Herman ensures that through his personal attention, everyone will go home with an individual tip and self-confident feeling in terms of public speaking.

door Jasmijn de Groot
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman is a great tutor and makes you feel very comfortable. I enjoyed the training a lot

door Darren Frei
Bedrijfsnaam: Open apply class

I enjoyed practicing the public speaking tips that Herman shared during our class. Fun and supportive environment. I learned a lot!

door Becky Kaplan
Bedrijfsnaam: Open apply class

This class was fantastic! I was a little hesitant to go, not knowing anything about Herman or the class, but it exceeded every expectation! I feel so much more confident speaking in front of a group, and Herman offered really practical, helpful tips to help with my anxiety and become a more effective public speaker. Well worth the time and money!

door Yash Jain
Bedrijfsnaam: Open apply class

Excellent course. Herman helped me improve my public speaking skills by pointing me to my weaknesses and how to fix it. Public speaking is very critical for job interviews, entering conference rooms, meetings, etc. Highly recommended!

door Nino Esakia
Bedrijfsnaam: Open apply class

Herman is the best public speaking coach ever! His class is so interesting and informative! We had fun! After the class I had presentations which was a blast. I m so thankful I found out this class!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»