Reviews – Zie wat eerdere deelnemers vonden

Lees ook reviews op Facebook!
en op Google!

Vertel wat je van de training vond
1
2
3
4
5
Verzend
     
Cancel

Schrijf een review

Average rating:  
 193 reviews
door Marleen van de Beek
Bedrijfsnaam: Alzheimer Centrum Amsterdam

Met een aantal collega's heb ik een presentatie cursus gevolgd bij Herman. In een dag tijd heb ik zoveel geleerd! We kregen veel praktische en persoonlijke tips en aanwijzingen. Een echte aanrader.

door Jeffrey van de Velde
Bedrijfsnaam: Koninklijke Marine

Het is geweldig om te ervaren hoeveel je eigenlijk kan leren over presenteren op een dag. Herman maakt je bewust en geeft je de juiste handvatten om zelfverzekerd een verhaal over te brengen. Hij doet dit op een zeer professionele wijze en met een gezonde dosis humor. Ik kan het iedereen aanraden, zowel met als zonder ervaring op dit gebied.

door Emma Cohen de Lara
Bedrijfsnaam: Stichting AILAS

De training was een hele positieve ervaring. Niet gedacht dat ik zoveel op zou pikken. Dank voor een waardevolle ochtend!

door Jaysen Scheepers
Bedrijfsnaam: HVA

Veel geleerd en na een dag hard werken met Herman geen last meer van m'n spreekangst!

door Jim Glansdorp, Hogeschool van Amsterdam
Bedrijfsnaam: Hogeschool van Amsterdam

Geweldige leerzame trainingen. In korte tijd enorm veel stappen gemaakt in het zelfverzekerd en krachtig spreken voor een groep. Herman is geweldig in het naar boven halen van kwaliteiten bij mensen en doet dit op een hele fijne en natuurlijke manier. Aanrader!

door Melvin Schut
Bedrijfsnaam: Stichting AILAS

Heel veel dank voor de training en de extra feedback achteraf! Ik heb het erg goed en erg zinvol gevonden - inzichtelijk en praktisch. Dat gold volgens mij ook voor de andere deelnemers. De training alleen al geeft meer zelfvertrouwen. Er is een traject zichtbaar van hoe je jezelf kunt helpen het beter te doen.

door Eike den Hertog
Bedrijfsnaam: De Beeldunie

Dank je wel Herman. Het was prettig om les van je te krijgen. Ik vond het erg leerzaam, goed om te horen wat ik zelf kan doen om beter te presenteren. Ik kan het iedereen, echt iedereen, aanraden om bij jou op training te gaan.

door Kees Verseput
Bedrijfsnaam: Royal Schiphol Group

Relaxte vent met beide voeten op de grond.. Geen gezweef, maar praktische instructies voor een effectieve presentatie. Ik ga zijn tips zeker gebruiken en hoop (en verwacht) dat ze niet als aangeleerd overkomen.

door Annemieke Hazelhoff
Bedrijfsnaam: Puur Zuid

Presenteren is voor iedereen weggelegd, met praktische tips van Herman Otten wordt het nog leuk ook. Als groep gingen we snel aan de slag, voordat ik het wist stond ik te presenteren voor de groep. Een verhaal over een gedenkwaardige vakantie, het ging erin als koek.

door Folkert Postma
Bedrijfsnaam: Exposar

Herman heeft me goed geholpen om mijn presentatie vaardigheden te verbeteren. Ik heb tot nu toe drie lessen gehad en mijn vaardigheden zijn veel beter dan ooit. Hij geeft je tips en goede feedback en last but not least, het vertrouwen dat je in de toekomst geweldige speeches zult geven.

door Julio
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Van Herman een fantastische training mogen ontvangen.Bedankt voor de manier waarop jij mij de spiegel hebt voorgehouden. En dat jij mij hebt laten inzien dat een vlekje op de spiegel niet erg is zolang je , je ervan bewust bent en eraan blijft werken.En uhh hopelijk kom ik nog een keer in de gelegenheid om uhh weer een fantastische training van jou te mogen uhh bijwonen/ ontvangen. Tevens wil ik jou bedanken voor uhh de ernst/humor.

door Jasmijn van Helsdingen

Door de lessen van Herman word je heel erg bewust van jezelf en jouw manier van spreken. In het begin is dat een rare ervaring maar aan het einde kom je er altijd beter uit en begin je er plezier in te krijgen.

door Hilde Zwaan
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Herman is een fijne en kundige trainer: Hij schept een open en prettige sfeer. De training is verrassend en intensief, maar wel ontzettend leerzaam en leuk.

door Jamila
Bedrijfsnaam: Doras Amsterdam

Vandaag hadden we onze eerste dag van de training gehad van Herman. Wat een top gozer ik heb veel geleerd en was in eerste instantie bang om na een paar uur in slaap te dompelen omdat trainingen vaak saai en te langdradig zijn. Maar bij Herman was dat absoluut niet het geval. Volgende week nog een dag en heb er nu al super veel zin in. Bedankt Herman en de groep wat zijn jullie mooie mensen met ieder zijn talenten.

door Mike Hanssen
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Vandaag een training mogen ervaren van Herman. Zijn ingezette werkvormen en wijze van feedback waren zeer effectief en hebben mij bewust gemaakt van een aantal gedragingen, tevens tips gekregen om ermee aan de slag te kunnen gaan. Ik ben zeer onder de indruk hoe hij invulling heeft gegeven aan deze dag. Top. Thanks

door Jolanda van Hattum
Bedrijfsnaam: Art Meetup Assen

Vandaag een workshop presenteren meegemaakt door Herman Otten.
Paar tips gekregen die ik goed kan gebruiken..De workshop is zeker aan te bevelen en zijn enthousiasme is aanstekelijk :).

door Casper Blei
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Gister heb ik een presentatie training mogen bij wonen van Herman. Ik sta dagelijks voor de klas bij de koninklijke marine en soms moet ik voor een grote groep spreken. Het is voor mij dus niet onbekend om te spreken. Herman heeft mij toch tips en tricks kunnen mee geven om makkelijker te spreken en om een goede lichaamshouding te hebben. Herman let op dingen die jezelf niet door hebt, denk hierbij aan rare geluiden die je maakt tijdens het spreken en/of rare dingen die je met je lichaam doet. De hele dag heb ik mogen beleven als gemoedelijk, leerzaam en vooral een dag vol gezelligheid en humor. Ik mag hopen dat ik ooit nog eens in de gelegenheid kom om een training van Herman te mogen bij wonen. Well done!!

door Michael Buijkx
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College Zwolle

Herman Otten verzorgt een uitstekende training spreken in het openbaar. Hij geeft praktische en concrete tips hoe je spreekangst kunt overwinnen; wat je met je stem, houding, zinsmelodie etc kunt doen en hoe je contact maakt met het publiek. Tijdens de praktische oefeningen laat Herman je ervaren waarom dingen mis gaan en hoe ze beter kunnen, steeds op een plezierige persoonlijke en humoristische wijze. In feite is het ook een training in communicatiepsychologie: waarom ieder vanuit zijn eigen stijl/persoonlijkheid/sterke&zwakke kanten zich positioneert en op welke wijze je ook de kanten (aarde, water, lucht, vuur....) kunt benutten die je van nature zou vermijden.
Een training die je aan het werk en aan het denken zet. Een training die bijblijft!

door Sarah Paris
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving New York

A great public speaking workshop! Herman was enthusiastic and engaging - he created a safe space for us to stretch outside of our comfort zones and offered critical feedback in a supportive and effective way. I highly recommend the course.

door Maggie Haight
Bedrijfsnaam: BJH Advisors, New York

Herman made us all feel comfortable and gave us individualized feedback and strategies to improve. Definitely recommend !

door Helene Schouten, Schiphol Airport
Bedrijfsnaam: Manager CMOI A.I., Schiphol Airport

Herman, wat heb je me positief verrast! Professioneel, interactief, bijzonder beeldend, mooie waardevolle tips en vooral geboeid tot en met het einde. Graag zou ik nog meer van je willen leren en neem snel contact met je op. Nogmaals dank voor de prachtige training en tot ziens.

door Greet van Egdom van der Deure
Bedrijfsnaam: Stg. Dierenambulance Woudenberg en Omstreken

Gisteravond met een groep vrijwilligers van de dierenambulance een geweldige leerzame training gehad van Herman vooral hoe je om moet gaan met agressie die ook ons ten deel valt en het spreken in het openbaar hoe hou je aanhoorders geboeid bij wat je te vertellen hebt.

door Theo Brandsma
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College Zwolle

Herman Otten was geweldig. Complimenten.

door Ellen Ensing
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius college Zwolle

Enorm genoten en veel geleerd! Dank!

door Wigle Haringsma
Bedrijfsnaam: Open inschrijving Amsterdam

Een heerlijke en leerzame training die mij expressiever en dus vrijer maakt. Dat voelt goed! De opbouw van de training vond ik hierbij sterk waarbij ik de hele dag als boeiend en afwisselend heb ervaren. Herman was voor mij lichtvoetig, doortastend in zijn coaching en tenslotte ervaren en professioneel.

door Marianne Janzse
Bedrijfsnaam: Open inschrijving Amsterdam

Door de training van Herman ben ik me veel zelfverzekerder gaan voelen. De tips neem ik nog dagelijks mee in mijn werk! Ik beveel deze training zeker aan!

door Jay Nakay
Bedrijfsnaam: Public Speaking Class NYC

It is amazing to work with Herman. I recommend his public speaking workshop to everyone who wants to be a good public speaker.

door Emma Wolters
Bedrijfsnaam: VUMC, Neurologie

Herman leert je in een korte tijd niet alleen goed presenteren, maar goed om te gaan met allerlei situaties. Hij geeft tips en laat je deze meteen in praktijk brengen. Hij is enthousiast en kundig. Hij personaliseert de training voor ieder individu, zelfs als je in een groep bent, waardoor je ontzettend veel leert in een korte tijd. Hij geeft handvaten en tips die makkelijk toepasbaar zijn en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Een aanrader voor iedereen!

door Annelieke van de Most
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College

Veel geleerd vanavond over spreken voor groepen tijdens een motiverende presentatietraining van Herman Otten. Nu ermee aan de slag!

door John de Ruiter
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Afgelopen week een dag aan het stoeien geweest met Herman en collega Rob. Wat een effectieve dag. Herman heeft de gave om op een hele natuurlijke wijze zijn kennis over te brengen, zonder druk maar wel naar resultaat toe werkend. De werkvormen kan hij zelf op een sublieme wijze neer zetten, waardoor het voor de deelnemers gelijk duidelijk is wat er verwacht wordt. Er is een opbouw van de dag waarbij je aan het einde heel duidelijk met je eigen aandachtspunten aan de slag bent geweest. De transfer naar het trainerschap en juist presenteren, maakte Herman duidelijk door te wijzen op het belang van goed en juist waarnemen en hierop technisch feedback kunnen geven, concreet en feitelijk. Herman ik oefen iedere ochtend naar het werk; kapottepoppekoppe............

door Arno de Wilde
Bedrijfsnaam: VUMC

Interessante en zeer leerzame presentatie training gehad van Herman! Zijn no-nonsense benadering en gepersonaliseerde tips zijn waardevol gebleken.

door Tijn van Emmerik
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

De trainingen van Herman Otten zijn hardstikke goed,
Naast dat hij een zeer energiek persoon is geeft hij tips waar iedereen wat aan heeft, hiermee zoomt hij in op persoon.
Zeer aan te raden Presentatie cursus.

door Jan Pullen
Bedrijfsnaam: Koninklijke Marine

Hoe presenteer je jezelf als leider? De vraag die Herman Otten centraal stelde tijdens het seminar ‘Coachend Leiderschap’ van de Koninklijke Marine. Als dagvoorzitter leidde Herman het seminar op interessante en leerzame wijze. Tegelijkertijd speels en simpelweg erg leuk! Bedankt!

door Stichting van der Huchtscholen
Bedrijfsnaam: Stichting van der Huchtscholen

De leraren waren blij verrast met de training die Herman kwam geven. Ze hebben veel inspiratie gekregen om met de geleerde stof aan de slag te gaan in de klas. Wij zijn allemaal heel positief over de workshop!

door Peter Duitman
Bedrijfsnaam: YWAM

Vandaag kwam Herman een presentatie training geven bij onze organisatie. Zeer goede ervaring opgedaan. Hij heeft ons het vertrouwen gegeven dat iedereen kan leren presenteren. Door te vertellen vanuit je eigen beleving. Dit door de presentatie naar jezelf toe te trekken. Ik geloof zelfs dat ik nu mijn 'euh' eruit kan werken als ik presenteer!!
Herman is positief ingesteld in het leven. En dat helpt zoveel bij het presenteren. Daarnaast geeft Herman goede opbouwende kritiek waar je echt wat mee kan.

door Tejinder Paul Singh

Great guy to work with. I really recommend Herman's class, you will feel confident and overcome your anxiety within a few hours of class. Thumbs Up!

door Seema Pai
Bedrijfsnaam: Open Apply Class NYC

Herman's classes are intimate (no more than 6 students at a time) which means every trainee gets personal attention. The class gave me practical tips that I can go practice easily. It also helped me notice tangible tics that keep my communication from being maximally effective. Definitely recommend the class to pretty much everyone.

door Evelyn Garcia
Bedrijfsnaam: Open Apply Class NYC

Herman's class was very personable and small. This allowed all of the attendees more of a 1-1 experience. I enjoyed how all of the teachings tied up and were useful to use in different scenarios. Herman provided constructive criticism, maintaining you entertained and eager to learn throughout the entire class. Would very much like to continue with classes!

door Elizabeth Healy
Bedrijfsnaam: Compass Real Estate New York

Learned so much, and had a wonderful time! Would highly recommend.

door Jenny Miller
Bedrijfsnaam: Compass Real Estate New York

Herman came to our office for the afternoon to teach our team helpful tips on public speaking. Not only was his session informative, but it was also fun! Herman was a joy to work with and our entire team left with only positive things to say about Herman and his session. I HIGHLY recommend working with Herman!!

door Kate DeLuca
Bedrijfsnaam: Compass Real Estate New York

A great experience! Our team learned a lot from Herman.

door Zoe Davis
Bedrijfsnaam: Compass Real Estate New York

Herman was an excellent teacher - informative, engaging and fun! I highly recommend his workshop.

door Kayleigh Butler
Bedrijfsnaam: Compass Real Estate New York

Herman's public speaking course was a complete and total joy to attend. He consistently creates and maintains a safe space, curated for experimentation, vulnerability, and growth. Our team bonded over every aspect, encouraged to laugh and support each other throughout each exercise. Herman's course had the perfect balance of education, humor, passion, and emotion, and in three short hours each of us developed our public speaking skills far beyond our expectations - highly recommend.

door Ed Snijders
Bedrijfsnaam: Prive Coaching

In het theater Paleis van de Weemoed heeft Herman me fantastisch geholpen om mijn lezing bij de lancering van mijn boek 'Het Burnout Complot' op 1 september as te perfectioneren. Met name in de manier van kijken, lopen en timing heeft Herman me veel geleerd. Bedankt!

door Marleen van de Beek
Bedrijfsnaam: PhD candidate / neuropsychologist bij Alzheimercentrum Amsterdam

Met een aantal collega's heb ik een presentatie cursus gevolgd bij Herman. In een dag tijd heb ik zoveel geleerd! We kregen veel praktische en persoonlijke tips en aanwijzingen. Een echte aanrader.

door Sofie Eunji Kim
Bedrijfsnaam: Prive Coaching

Herman was very nice and helpful:) I had a private lesson in English. I got many useful and also personalised tips on public speaking. He persuaded me to take myself out of my comfort zone and in that way I could learn a lot. I am sure I can be more confident in public speaking or interviews with his tips!

door Shaira Patricia Masangkay
Bedrijfsnaam: Open Apply Class New York City

This is a great class to get rid of your public speaking anxiety. Next to public speaking it's also really helpful in social situations.

door Frank Schumann
Bedrijfsnaam: NN-Group

New insights on how to manage mind and body when speaking publicly.

door Beth Rosenthal
Bedrijfsnaam: Open apply class NYC

A new philosophy for finding your voice; full of compassion and fun. I highly recommend this class and hope to go to others in the future.

door Sue Rae
Bedrijfsnaam: Open apply class NYC

Herman is wonderful and he showed us all how to improve our public speaking skills in one day. THANK YOU HERMAN!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»