Leren Presenteren

Posted on

Herman Otten, afgestudeerd acteur, geeft regelmatig een presentatie training waarin hij verteld over het leren presenteren. Hier leer je zeker, vrij en ontspannen voor een groep te staan. Je kunt je al snel ongemakkelijk voelen voor een groep, vooral als je ook nog eens moet spreken. Herman leert je dan ook in zijn presentatie workshop hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Echt een inspirerende training. Fijne combinatie van toegepaste, heldere theorie en oefeningen. Ik was aangenaam verrast door het enthousiasme en gemak van de trainer en het effect van de oefeningen. Bedankt!
Judith Peters
Meer reviews..

public speaking workshop nyc
presentatie workshop

Een hele dag leren presenteren

Om te leren presenteren is Herman Otten het goede adres. Presenteren is namelijk een vak apart en of je nou vaak of maar één keer goed moet presenteren is het belangrijk dat je dan ook leert om goed te presenteren.

Eén hele dag van 11u tot 18u ben je bezig. Hier leer je comfortabel voor een groep mensen te staan, maar bij het leren presenteren is het ook van belang dat je leert zelfverzekerd voor een groep te staan. Naast deze basis elementen van het leren presenteren, leer je hoe je moet bewegen of hoe je lichaamshouding is voor een groep, hoe je mensen aankijkt en hoe je ervoor zorgt dat je niet al te veel stottert of in herhaling valt tijdens het presenteren.

Leren presenteren zonder zorgen

Je leren presenteren op zo’n manier dat je het heel leuk gaat vinden, is waar Herman Otten voor zorgt tijdens zijn presentatie training. Je leert ook je zenuwen te beheersen, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de presentatie zelf. Leren presenteren zal gemakkelijk gemaakt worden door Herman zijn positieve feedback, enthousiasme en zijn vakmanschap. Leren presenteren doe je om met plezier en zonder zorgen voor een groep een presentatie te kunnen houden, of dit nou een kleine groep of een grote groep is dat maakt niet uit. Tijdens het leren presenteren krijg je de juiste vaardigheden onder de knie die bij het presenteren, voor zowel  grote als kleine groepen, horen.

Bij binnenkomst van de training leren presenteren tijdens de D3D in Amsterdam, een initiatief van de NBDK, maakt de trainer meteen met volle aandacht, werkelijk contact. Dit is te zien en te ervaren in zijn open blik, gezichtsuitdrukkingen, enthousiasme en ongekunsteldheid. Echt en authentiek zijn woorden die ik ervaar. Hij gaat speels met veel humor door diverse beweging- en taalopdrachten heen. Onbewust- en bewustzijn wisselen zich af. (Contact maken, groepsgevoel, respons op elkaar, manieren van communicatie, gebaren, geluiden, bewegingen, rolwisseling). Na de dag was ik me heel wat bewuster van mij en van de anderen en hoe je oorspronkelijkheid nog verder kan aanscherpen. Hevig geïnspireerd verliet ik de theaterschool.
Yvonne Dingjan
Meer reviews..

public speaking workshop nyc
presentatie workshop New York

Wat kun je na de presentatie training?

Na de presentatie training kun je voor de groep staan als een professional. Je hebt een goede houding, geen black outs en alle negatieve gevoelens die je voor de presentatie training had, zijn tot het minimale teruggedrongen, sommigen omhelzen deze gevoelens zelfs en zijn ze als prettig gaan ervaren. Verder leer je krachtig spreken, door zowel je stem als je lichaam goed te gebruiken. De onzekerheid en ongemakkelijkheid neemt af en je zelfvertrouwen en daadkracht nemen toe. Je wordt gezien en voelt je als een professional.

Wie is Herman Otten?

De presentatie workshop zal gegeven worden door Herman Otten. Herman is afgestudeerd acteur, van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Na het voltooien van zijn studies heeft Herman gewerkt als acteur en regisseur voor de Nederlandse televisie. Nu is Herman een naam aan het maken voor zichzelf als een trainer en coach die mensen helpt om van hun spreekangst af te komen. Ondertussen heeft Herman al meer dan 10jaar ervaring in het trainen/coachen. Tot heden geeft Herman trainingen over openbaar spreken door heel Nederland maar ook in New York City. Lees meer over Herman hier...

Public Speaking - Open Apply Class
Presentatie training

Hoe ziet de dag van een presentatie training eruit?

De presentatie training neemt een dag van 10u tot 17u in beslag. In deze tijd zullen er twee korte pauzes van 10 minuten zijn en één langere pauze van een uur waarin er voor iedereen een lunch wordt verzorgd.

Krijgt iedereen wel voldoende aandacht tijdens de presentatie workshop?

Zeker weten, we werken in een kleine groep van maximaal 6 mensen, dit zorgt ervoor dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt om zo op de beste manier te leren presenteren.

Waar vindt de training plaats

In Amsterdam Noord, het Ondernemershuis Crataegus.

public speaking workshop nyc
presentatie workshop

Adres
Ondernemershuis Crataegus
Meidoornplein 40
1031GD, Amsterdam
Nederland.

Investering

De investering voor de presentatie training bedraagt een dag de tijd en een bedrag van €297,- dit is inclusief de training, lunch, water en snacks.