Reviews – Zie wat eerdere deelnemers vonden


Lees ook reviews op Facebook!
en op Google!

Vertel wat je van de training vond
1
2
3
4
5
Verzend
     
Cancel

Schrijf een review

Average rating:  
 115 reviews
door Joost Van Der Hart
Bedrijfsnaam: Proces Development Schiphol Airport

Lekker tot the point geen theorie maar praktisch aan de slag!!

door Rohit Suvarna
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York City

Excellent class. Herman clearly knows the reasons why people might feel uneasy while speaking in public and suggested some brilliant techniques that I can't wait to put to use in the future. Highly recommended!

door Gina J
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York City

It was a great class! I really enjoyed it. I would totally recommend to my friends 🙂

door Josh Feyissa
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York City

This was such a helpful class. Herman really cares about making you a better public speaker and his advice is simple but very effective.

door Erik Bakker
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Een erg leuke en praktische training die voor elk nivo en type presentatie waardevol is. Je krijgt inzicht in wat een presentatie goed of minder goed maakt, puur door de vorm en manier waarop je iets zegt. Ik heb door deze training meer plezier gekregen in presenteren.

door Jenny Pott
Bedrijfsnaam: Stichting Doras

In deze fantastische training van Herman Otten heb ik geleerd dat presenteren helemaal niet moeilijk hoef te zijn.
Ik heb vooral van de praktische oefeningen genoten die zeer leerzaam en verrassend waren. Ik raad een ieder de training zeker aan die verder in zijn/haar loopbaan wil groeien.
Mijn dank is groot aan Herman en ik wens jouw nog heel veel geluk en succesvolle jaren in al het goede wat je nog wil en zal ondernemen. Je bent geweldig!!!!

door Minke Kooistra
Bedrijfsnaam: Stichting Alzheimer Nederland

Bij onze bijeenkomst voor onderzoekers kreeg deze workshop gemiddeld een 9.2! Deelnemers gaven aan dat het een zeer leuke en interactieve workshop is. Een echte aanrader!

door S
Bedrijfsnaam: Innovativa

I attended Herman's free 2-hour speaking workshop last week and was given great advice about technicals, emotional control for public speaking. He really is stellar and knows what he is talking about. Will definitely recommend!

door Jim
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Professioneel, ontspannen en erg leerzaam!De kracht vind ik dat je de tips van Herman meteen gaat toepassen, zo ga je onmiddellijk het verschil merken! Prima coaching, leuke dag, Doen!!!

door Sophia Liu
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup New York City

I'm so glad that I signed up for his class! Herman is not only very professional and knows a lot about public speaking techniques, but very genuine and patient to his students, paying attention to every detail and providing great feedbacks to everyone. I really enjoyed his class, and I highly recommend it to anyone who wants to improve public speaking skills!

door Hannah Kim
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup New YorkCity

Amazing public speaking class

door Kenny Ghimere
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup New York City

Great training! After a day I was not afraid of public speaking anymore and also enjoy it now a lot. If you are thinking about doing a public speaking class, do this one!

door Sarah Haji
Bedrijfsnaam: Hogeschool van Amsterdam

Ik heb zo erg genoten van de presentatievaardigheid lessen!
Het is erg leerzaam voor mij geweest en ik sta veel meer te genieten van de presentaties die ik geef!
Ik zal de praktische tips oefenen en hiermee wilde ik toch mijn blijk van waardering uitspreken! Ook namens ons groep! Heel goed gedaan, je was een fijne instructeur!
Wie weet ontmoeten/presenteren we in de toekomst!
Ik wens je veel succes en blijf zo leuk les geven!

door Deelnemer Presentatietraining In-company Doras
Bedrijfsnaam: Doras Schuld Hulpverlening

We hebben twee dagen een training gehad van Herman bij Doras Amsterdam op 18 & 23 april. Het was super leuk, leerzaam en vooral niet saai. Daar was ik bang voor hahaha, dacht eerst een hele dag training, dat wordt halverwege de dag gapen, maar nee, het was zo interessant en je bent zelf aan het word tijdens de oefening dat je geen tijd had om je te vervelen. Onze groep bestond uit super gezellige en actieve mensen die uit hun comfort zone zone durfden te komen. ik ga jullie missen Ria, Bianca, Mouzafar, Jacqueline ,Anne, Denise, Cherly en natuurlijk Herman. Bedankt voor de training en leuk je ontmoet te hebben.

door Marie Haan
Bedrijfsnaam: De Sociale Maatschap

Ietwat aarzelend gaf ik me op voor de training van Herman..ik dacht: van 10 tot 17 uur..ik stort vast in om een uur of 3..ik ken mezelf ;-).. maar de waarheid is dat ik van begin tot eind absoluut gefascineerd was en bleef..
Deze man is zo'n enthousiaste trainer dat alles wat hij zegt belangrijk is en precies to the point! Met perfect getimede pauzes tussendoor kwam ik de 2 dagen energiek door en voel me opgeladen met alle kennis om de toekomst als presentator van eigen poëzie met vreugde aan te gaan..!!
Toptrainer!
Marie

door Esmée Van Medevoort
Bedrijfsnaam: Hogeschool van Amsterdam

Ik heb met mijn minor twee trainingsdagen van Herman mogen meemaken. In deze dagen kregen wij algemene tips om het presenteren beter onder controle te krijgen, maar daarnaast werden er ook veel persoonlijke aanwijzingen gegeven. Ik zei tijdens mijn presentaties erg vaak ‘uh’, door de tips van Herman ben ik daar nu bijna helemaal vanaf! Ik zou willen dat ik deze training veel eerder had kunnen doen.

door Tamo
Bedrijfsnaam: Hogeschool van Amsterdam

In totaal heb ik twee presentatietrainingen mee mogen maken, en beide trainingen zijn op ontzettend interessante, duidelijke en zeer krachtige wijze gegeven door Herman Otten. Alles wat te maken heeft met bevordering van presentatievaardigheden zijn aan bod gekomen, en de specialisme van de heer Otten op dit gebied is hier de reden voor geweest. Voor zowel personen die erg goede presentatievaardigheden hebben, als personen die wat meer moeite hebben met presenteren zijn de Presentatietrainingen van Herman Otten een hele grote aanrader!

door Jim Glansdorp
Bedrijfsnaam: Hogeschool van Amsterdam

Geweldige leerzame trainingen. In korte tijd enorm veel stappen gemaakt in het zelfverzekerd en krachtig spreken voor een groep. Herman is geweldig in het naar boven halen van kwaliteiten bij mensen en doet dit op een hele fijne en natuurlijke manier. Aanrader!

door Hilde Zwaan
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Herman is een fijne en kundige trainer: Hij schept een open en prettige sfeer. De training is verrassend en intensief, maar wel ontzettend leerzaam en leuk.

door Jannie Hove
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Bedankt Herman voor je handvatten om voortaan vol vertrouwen te kunnen presenteren. We hebben technieken leren toepassen hoe we bevlogen en boeiend het publiek kunnen meenemen in het verhaal.
Een sleutelervaring van betekenis.

door Maarten Wanders
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Herman zijn training zijn sloot precies aan bij hetgeen wat ik nodig had. Ik heb ervarend mogen leren en voelen tijdens zijn training in een veilige sfeer. Maatwerk ten top!!

door Jacoline Kool
Bedrijfsnaam: Puur Zuid

Super leuke en goede training die je helpt om natuurlijk, boeiend en krachtig te presenteren!

door Muzzafar Jaafar
Bedrijfsnaam: Doras

Dankzij Herman heb ik heel goed geleerd hoe ik beter kan presenteren. Ik heb geleerd waar ik pauze moet nemen tussen de zinnen en hoe belangrijk het is om op een punt te zetten. En nog heel veel andere belangrijke tips die ik wilde leren om beter te kunnen presenteren. Dank je wel Herman. Dat was leerzaam en een fantastische training voor me.

door Carla Leeuwerink
Bedrijfsnaam: Puur Zuid

Vandaag super nuttige 2 daagse training van Herman afgerond. Veel tips gekregen over hoe je je boodschap (nog) krachtiger en overtuigender kan overbrengen. En vooral veel geoefend met elkaar. We hadden een kleine en superleuke groep actieve deelnemers. Herman is zelf een hele boeiende spreker en brengt het ook met de nodige humor waardoor je niet alleen veel leert maar ook een leuke dag hebt.

door Jamila
Bedrijfsnaam: Doras Amsterdam

Vandaag hadden we onze eerste dag van de training gehad van Herman. Wat een top gozer ik heb veel geleerd en was in eerste instantie bang om na een paar uur in slaap te dompelen omdat trainingen vaak saai en te langdradig zijn. Maar bij Herman was dat absoluut niet het geval. Volgende week nog een dag en heb er nu al super veel zin in. Bedankt Herman en de groep wat zijn jullie mooie mensen met ieder zijn talenten.

door Leon Philips
Bedrijfsnaam: Open inschrijving

Gisteren een hele leuke, gezellige en leerzame dag gehad bij Herman. Dmv eenvoudige en gerichte aanwijzingen zag je het niveau van de cursisten omhoog gaan. Dat was mooi om mee te maken.
Zeker een aanrader voor iedereen die zich wil verbeteren op het gebied van presenteren.

door Joris Waayer
Bedrijfsnaam: Open inschrijving

Gisteren met een leuke groep een geweldige presentatietraining gehad van Herman.
Wat een fantastische ervaring. Voor mij een Eye-opener en 1 van de beste trainingen die ik heb gehad. Herman is een toptrainer in zijn vakgebied en raad het iedereen aan.

door Jasmijn van Helsdingen

Door de lessen van Herman word je heel erg bewust van jezelf en jouw manier van spreken. In het begin is dat een rare ervaring maar aan het einde kom je er altijd beter uit en begin je er plezier in te krijgen.

door Anne Thijs Stegeman
Bedrijfsnaam: Landelijke Vooropleiding Theaterscholen

Specialist op zijn vakgebied, weet dit op een hele enthousiaste manier over te brengen. Hij heeft mij in korte tijd heel veel geleerd.

door Julio
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Van Herman een fantastische training mogen ontvangen.Bedankt voor de manier waarop jij mij de spiegel hebt voorgehouden. En dat jij mij hebt laten inzien dat een vlekje op de spiegel niet erg is zolang je , je ervan bewust bent en eraan blijft werken.En uhh hopelijk kom ik nog een keer in de gelegenheid om uhh weer een fantastische training van jou te mogen uhh bijwonen/ ontvangen. Tevens wil ik jou bedanken voor uhh de ernst/humor.

door Mike Hanssen
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Vandaag een training mogen ervaren van Herman. Zijn ingezette werkvormen en wijze van feedback waren zeer effectief en hebben mij bewust gemaakt van een aantal gedragingen, tevens tips gekregen om ermee aan de slag te kunnen gaan. Ik ben zeer onder de indruk hoe hij invulling heeft gegeven aan deze dag. Top. Thanks

door Latitia Landburg
Bedrijfsnaam: Open inschrijving

Een training die ik van harte aanbeveel!!
Bedankt Herman. Je kan mensen zo uit hun schulp trekken dat ze zichtbaar een betere spreker worden. Zo ook ik.
2 dagdelen heb ik de training gevolgd. Ik heb veel geleerd en heb vooral veel gehad aan de persoonlijke adviezen die je mij hebt gegeven. Je hebt ons op een ontspannen, menselijke maar vooral op jou eigen energieke manier meegenomen in het "(leren) presenteren". Dank je wel.

door Marco Mulder
Bedrijfsnaam: Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Fantastische training, Herman weet je bewust te maken van je houding tijdens het presenteren. De tips die ik van hem heb gekregen zorgen ervoor dat ik de boodschap krachtiger kan overbrengen. Echt zeer sterke training die ik iedereen kan aanbevelen.

door Nine Parre
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

De presentatie training van Herman bevatte veel actie en oefening. Met genoeg aanvullende theorie was dit een leerzame training en voel ik me comfortabeler om te presenteren!

door Helene Schouten
Bedrijfsnaam: Schiphol Group

Herman, wat heb je me positief verrast! Professioneel, interactief, bijzonder beeldend, mooie waardevolle tips en vooral geboeid tot en met het einde. En dan ook nog af en toe actief in New York. Graag zou ik nog meer van je willen leren en neem begin 2018 contact met je op. Nogmaals dank voor de prachtige training en tot ziens. Vr grt Helene

door Yvonne Ottevanger
Bedrijfsnaam: Art Meet up Assen

Vandaag een workshop gevolgd bij Herman Otten tijdens de Art Meet Up Assen. Super leuk om te doen. Handige mindfull tips. Soort jeugdsentiment voor mij. Deed me denken aan de toneelschool. En ook al heb ik al heel wat in het openbaar gesproken....toch valt er altijd nog wat te leren. Herman haalt het beste in iedere spreker naar boven.

door Martin Borgreve
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Een hele dag training van Herman Otten over presentatietechnieken. Erg goede tips ontvangen en heel bijzonder hoe Herman in een dag zoveel mee kan geven om je technieken aan te passen / te veranderen. Erg bruikbaar voor dee toekomst en ik zal zeker nogmaals gebruik gaan maken van zijn enthousiasme en kennis om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen.

door Jolanda van Hattum
Bedrijfsnaam: Art Meetup Assen

Vandaag een workshop presenteren meegemaakt door Herman Otten.
Paar tips gekregen die ik goed kan gebruiken..De workshop is zeker aan te bevelen en zijn enthousiasme is aanstekelijk :).

door Lyanne Jeeninga
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

De les presentatie training van herman was een leuke en leerzame les. Voor een groep staan is mij niet onbekend, maar herman wees mij op hoe ik het beste mijn zinnen kan afmaken en om duidelijk voor een groep te staan. Top les en zou er zo weer 1 gaan volgen!

door Eric Sauer
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Vandaag heb ik een workshop / training van Herman bij mogen wonen.
Het spreken voor groepen was me niet vreemd en ik voelde me er ook niet ongemakkelijk bij, maar deze workshop / training heeft me toch nog wat opgeleverd. Ik denk dat ik bij een volgende groep nog beter zal kunnen spreken en boeien.
Herman is een prettige trainer, die maakte dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik persoonlijke verhalen durfde te presenteren. Daarnaast weet Herman feilloos zeer goede en gerichte feedback te geven op wat je laat zien tijdens je presentatie en fout doen mag!
Ik heb genoten en geleerd. Ik gun het Herman dat zoveel mogelijk mensen zijn training bij zullen wonen. Herman bedankt!

door Casper Blei
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Gister heb ik een presentatie training mogen bij wonen van Herman. Ik sta dagelijks voor de klas bij de koninklijke marine en soms moet ik voor een grote groep spreken. Het is voor mij dus niet onbekend om te spreken. Herman heeft mij toch tips en tricks kunnen mee geven om makkelijker te spreken en om een goede lichaamshouding te hebben. Herman let op dingen die jezelf niet door hebt, denk hierbij aan rare geluiden die je maakt tijdens het spreken en/of rare dingen die je met je lichaam doet. De hele dag heb ik mogen beleven als gemoedelijk, leerzaam en vooral een dag vol gezelligheid en humor. Ik mag hopen dat ik ooit nog eens in de gelegenheid kom om een training van Herman te mogen bij wonen. Well done!!

door Debra Nalven Sulner
Bedrijfsnaam: Meetup Public Speaking NYC

Herman was dynamic and knew exactly how to make me a better public speaker.

door Loes Pronk
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Echt een aanrader voor iedereen! De tips zijn zeer breed inzetbaar, ook als je gewoon iets vertelt aan iemand of aan een groep. Je leert kritiek opvangen. Je leert hoe je op mensen overkomt (toch ook eens fijn om te weten). Je krijgt je irritante/onnodige stopwoordjes te horen. En je krijg na afloop een persoonlijke mail met een samenvatting van jouw leerpunten. Herman legt alles op een leuke manier uit en is streng doch rechtvaardig. Bij twijfel, gewoon doen!

door Ernaline Folkerts
Bedrijfsnaam: Open Isnchrijving

Deze training had ik jaren eerder moeten doen. Leuk, inspirerend, leerzaam en praktisch. De tips die je krijgt pas je gelijk toe in de praktijk in een veilige kleine setting. De training wordt door Herman op een inspirerende manier gegeven, waar veel ruimte is voor humor. Je krijgt veel positieve feedback met aandacht voor verbeterpunten. Aan het einde van de training was bij iedereen de vooruitgang in het presenteren zichtbaar. Presenteren is dus te leren.
Ook heel attent dat je de volgende dag een mail krijgt met persoonlijke feedback over de training. Nu nog elke gelegenheid om te presenteren aanpakken om het geleerde in de dagelijkse praktijk toe te passen .

door Tippy Felzenstein
Bedrijfsnaam: Tippy Talk Radio

I attended Herman two hour class on public speaking and it was the best thing I did for Saturday afternoon. Not only did I have fun, and meet great people, but I learned things that were specifically important for me to learn. His ability to focus on individual needs, as well as group instructions is amazing. If you miss this opportunity, you will regret it.

door Icíar González
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup NYC

The training was amazing! It doesn't matter if you struggle with public speaking or not. There is ALWAYS something to learn, something that you weren't aware you were doing or that can be improved. Herman can detect within a few sentences of you speaking what you need to work on! I highly recommend it to EVERYONE.

door Michael Mut
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup New York City

Last night I attended this awesome public speaking intro and it changed my life. Herman's instructions and guidance turned my fear around in 2 hours. I can't wait to use my new tools the next time I have to speak in front of people! I would absolutely recommend his class. I'm planning to do a full day seminar with him!
Thank you Herman!

door Michael Buijkx
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College Zwolle

Herman Otten verzorgt een uitstekende training spreken in het openbaar. Hij geeft praktische en concrete tips hoe je spreekangst kunt overwinnen; wat je met je stem, houding, zinsmelodie etc kunt doen en hoe je contact maakt met het publiek. Tijdens de praktische oefeningen laat Herman je ervaren waarom dingen mis gaan en hoe ze beter kunnen, steeds op een plezierige persoonlijke en humoristische wijze. In feite is het ook een training in communicatiepsychologie: waarom ieder vanuit zijn eigen stijl/persoonlijkheid/sterke&zwakke kanten zich positioneert en op welke wijze je ook de kanten (aarde, water, lucht, vuur....) kunt benutten die je van nature zou vermijden.
Een training die je aan het werk en aan het denken zet. Een training die bijblijft!

door Annelieke van de Most
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College

Veel geleerd vanavond over spreken voor groepen tijdens een motiverende presentatietraining van Herman Otten. Nu ermee aan de slag!

door Ellen Ensing
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius college Zwolle

Enorm genoten en veel geleerd! Dank!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»