Reviews – Zie wat eerdere deelnemers vonden


Lees ook reviews op Facebook!
en op Google!

Vertel wat je van de training vond
1
2
3
4
5
Verzend
     
Cancel

Schrijf een review

Average rating:  
 95 reviews
door Maarten Wanders
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Herman zijn training zijn sloot precies aan bij hetgeen wat ik nodig had. Ik heb ervarend mogen leren en voelen tijdens zijn training in een veilige sfeer. Maatwerk ten top!!

door Jacoline Kool
Bedrijfsnaam: Puur Zuid

Super leuke en goede training die je helpt om natuurlijk, boeiend en krachtig te presenteren!

door Muzzafar Jaafar
Bedrijfsnaam: Doras

Dankzij Herman heb ik heel goed geleerd hoe ik beter kan presenteren. Ik heb geleerd waar ik pauze moet nemen tussen de zinnen en hoe belangrijk het is om op een punt te zetten. En nog heel veel andere belangrijke tips die ik wilde leren om beter te kunnen presenteren. Dank je wel Herman. Dat was leerzaam en een fantastische training voor me.

door Carla Leeuwerink
Bedrijfsnaam: Puur Zuid

Vandaag super nuttige 2 daagse training van Herman afgerond. Veel tips gekregen over hoe je je boodschap (nog) krachtiger en overtuigender kan overbrengen. En vooral veel geoefend met elkaar. We hadden een kleine en superleuke groep actieve deelnemers. Herman is zelf een hele boeiende spreker en brengt het ook met de nodige humor waardoor je niet alleen veel leert maar ook een leuke dag hebt.

door Jamila
Bedrijfsnaam: Doras Amsterdam

Vandaag hadden we onze eerste dag van de training gehad van Herman. Wat een top gozer ik heb veel geleerd en was in eerste instantie bang om na een paar uur in slaap te dompelen omdat trainingen vaak saai en te langdradig zijn. Maar bij Herman was dat absoluut niet het geval. Volgende week nog een dag en heb er nu al super veel zin in. Bedankt Herman en de groep wat zijn jullie mooie mensen met ieder zijn talenten.

door Leon Philips
Bedrijfsnaam: Open inschrijving

Gisteren een hele leuke, gezellige en leerzame dag gehad bij Herman. Dmv eenvoudige en gerichte aanwijzingen zag je het niveau van de cursisten omhoog gaan. Dat was mooi om mee te maken.
Zeker een aanrader voor iedereen die zich wil verbeteren op het gebied van presenteren.

door Joris Waayer
Bedrijfsnaam: Open inschrijving

Gisteren met een leuke groep een geweldige presentatietraining gehad van Herman.
Wat een fantastische ervaring. Voor mij een Eye-opener en 1 van de beste trainingen die ik heb gehad. Herman is een toptrainer in zijn vakgebied en raad het iedereen aan.

door Jasmijn van Helsdingen

Door de lessen van Herman word je heel erg bewust van jezelf en jouw manier van spreken. In het begin is dat een rare ervaring maar aan het einde kom je er altijd beter uit en begin je er plezier in te krijgen.

door Anne Thijs Stegeman
Bedrijfsnaam: Landelijke Vooropleiding Theaterscholen

Specialist op zijn vakgebied, weet dit op een hele enthousiaste manier over te brengen. Hij heeft mij in korte tijd heel veel geleerd.

door Julio
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Van Herman een fantastische training mogen ontvangen.Bedankt voor de manier waarop jij mij de spiegel hebt voorgehouden. En dat jij mij hebt laten inzien dat een vlekje op de spiegel niet erg is zolang je , je ervan bewust bent en eraan blijft werken.En uhh hopelijk kom ik nog een keer in de gelegenheid om uhh weer een fantastische training van jou te mogen uhh bijwonen/ ontvangen. Tevens wil ik jou bedanken voor uhh de ernst/humor.

door Mike Hanssen
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Vandaag een training mogen ervaren van Herman. Zijn ingezette werkvormen en wijze van feedback waren zeer effectief en hebben mij bewust gemaakt van een aantal gedragingen, tevens tips gekregen om ermee aan de slag te kunnen gaan. Ik ben zeer onder de indruk hoe hij invulling heeft gegeven aan deze dag. Top. Thanks

door Latitia Landburg
Bedrijfsnaam: Open inschrijving

Een training die ik van harte aanbeveel!!
Bedankt Herman. Je kan mensen zo uit hun schulp trekken dat ze zichtbaar een betere spreker worden. Zo ook ik.
2 dagdelen heb ik de training gevolgd. Ik heb veel geleerd en heb vooral veel gehad aan de persoonlijke adviezen die je mij hebt gegeven. Je hebt ons op een ontspannen, menselijke maar vooral op jou eigen energieke manier meegenomen in het "(leren) presenteren". Dank je wel.

door Marco Mulder
Bedrijfsnaam: Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Fantastische training, Herman weet je bewust te maken van je houding tijdens het presenteren. De tips die ik van hem heb gekregen zorgen ervoor dat ik de boodschap krachtiger kan overbrengen. Echt zeer sterke training die ik iedereen kan aanbevelen.

door Nine Parre
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

De presentatie training van Herman bevatte veel actie en oefening. Met genoeg aanvullende theorie was dit een leerzame training en voel ik me comfortabeler om te presenteren!

door Yvonne Ottevanger
Bedrijfsnaam: Art Meet up Assen

Vandaag een workshop gevolgd bij Herman Otten tijdens de Art Meet Up Assen. Super leuk om te doen. Handige mindfull tips. Soort jeugdsentiment voor mij. Deed me denken aan de toneelschool. En ook al heb ik al heel wat in het openbaar gesproken....toch valt er altijd nog wat te leren. Herman haalt het beste in iedere spreker naar boven.

door Martin Borgreve
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Een hele dag training van Herman Otten over presentatietechnieken. Erg goede tips ontvangen en heel bijzonder hoe Herman in een dag zoveel mee kan geven om je technieken aan te passen / te veranderen. Erg bruikbaar voor dee toekomst en ik zal zeker nogmaals gebruik gaan maken van zijn enthousiasme en kennis om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen.

door Jolanda van Hattum
Bedrijfsnaam: Art Meetup Assen

Vandaag een workshop presenteren meegemaakt door Herman Otten.
Paar tips gekregen die ik goed kan gebruiken..De workshop is zeker aan te bevelen en zijn enthousiasme is aanstekelijk :).

door Helene Schouten
Bedrijfsnaam: Schiphol Group

Herman, wat heb je me positief verrast! Professioneel, interactief, bijzonder beeldend, mooie waardevolle tips en vooral geboeid tot en met het einde. En dan ook nog af en toe actief in New York. Graag zou ik nog meer van je willen leren en neem begin 2018 contact met je op. Nogmaals dank voor de prachtige training en tot ziens. Vr grt Helene

door Lyanne Jeeninga
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

De les presentatie training van herman was een leuke en leerzame les. Voor een groep staan is mij niet onbekend, maar herman wees mij op hoe ik het beste mijn zinnen kan afmaken en om duidelijk voor een groep te staan. Top les en zou er zo weer 1 gaan volgen!

door Eric Sauer
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Vandaag heb ik een workshop / training van Herman bij mogen wonen.
Het spreken voor groepen was me niet vreemd en ik voelde me er ook niet ongemakkelijk bij, maar deze workshop / training heeft me toch nog wat opgeleverd. Ik denk dat ik bij een volgende groep nog beter zal kunnen spreken en boeien.
Herman is een prettige trainer, die maakte dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik persoonlijke verhalen durfde te presenteren. Daarnaast weet Herman feilloos zeer goede en gerichte feedback te geven op wat je laat zien tijdens je presentatie en fout doen mag!
Ik heb genoten en geleerd. Ik gun het Herman dat zoveel mogelijk mensen zijn training bij zullen wonen. Herman bedankt!

door Casper Blei
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Gister heb ik een presentatie training mogen bij wonen van Herman. Ik sta dagelijks voor de klas bij de koninklijke marine en soms moet ik voor een grote groep spreken. Het is voor mij dus niet onbekend om te spreken. Herman heeft mij toch tips en tricks kunnen mee geven om makkelijker te spreken en om een goede lichaamshouding te hebben. Herman let op dingen die jezelf niet door hebt, denk hierbij aan rare geluiden die je maakt tijdens het spreken en/of rare dingen die je met je lichaam doet. De hele dag heb ik mogen beleven als gemoedelijk, leerzaam en vooral een dag vol gezelligheid en humor. Ik mag hopen dat ik ooit nog eens in de gelegenheid kom om een training van Herman te mogen bij wonen. Well done!!

door Debra Nalven Sulner
Bedrijfsnaam: Meetup Public Speaking NYC

Herman was dynamic and knew exactly how to make me a better public speaker.

door Loes Pronk
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

Echt een aanrader voor iedereen! De tips zijn zeer breed inzetbaar, ook als je gewoon iets vertelt aan iemand of aan een groep. Je leert kritiek opvangen. Je leert hoe je op mensen overkomt (toch ook eens fijn om te weten). Je krijgt je irritante/onnodige stopwoordjes te horen. En je krijg na afloop een persoonlijke mail met een samenvatting van jouw leerpunten. Herman legt alles op een leuke manier uit en is streng doch rechtvaardig. Bij twijfel, gewoon doen!

door Ernaline Folkerts
Bedrijfsnaam: Open Isnchrijving

Deze training had ik jaren eerder moeten doen. Leuk, inspirerend, leerzaam en praktisch. De tips die je krijgt pas je gelijk toe in de praktijk in een veilige kleine setting. De training wordt door Herman op een inspirerende manier gegeven, waar veel ruimte is voor humor. Je krijgt veel positieve feedback met aandacht voor verbeterpunten. Aan het einde van de training was bij iedereen de vooruitgang in het presenteren zichtbaar. Presenteren is dus te leren.
Ook heel attent dat je de volgende dag een mail krijgt met persoonlijke feedback over de training. Nu nog elke gelegenheid om te presenteren aanpakken om het geleerde in de dagelijkse praktijk toe te passen .

door Tippy Felzenstein
Bedrijfsnaam: Tippy Talk Radio

I attended Herman two hour class on public speaking and it was the best thing I did for Saturday afternoon. Not only did I have fun, and meet great people, but I learned things that were specifically important for me to learn. His ability to focus on individual needs, as well as group instructions is amazing. If you miss this opportunity, you will regret it.

door Icíar González
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup NYC

The training was amazing! It doesn't matter if you struggle with public speaking or not. There is ALWAYS something to learn, something that you weren't aware you were doing or that can be improved. Herman can detect within a few sentences of you speaking what you need to work on! I highly recommend it to EVERYONE.

door Michael Mut
Bedrijfsnaam: Public Speaking Meetup New York City

Last night I attended this awesome public speaking intro and it changed my life. Herman's instructions and guidance turned my fear around in 2 hours. I can't wait to use my new tools the next time I have to speak in front of people! I would absolutely recommend his class. I'm planning to do a full day seminar with him!
Thank you Herman!

door Ellen Ensing
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius college Zwolle

Enorm genoten en veel geleerd! Dank!

door Theo Brandsma
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College Zwolle

Herman Otten was geweldig. Complimenten.

door John de Ruiter
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Afgelopen week een dag aan het stoeien geweest met Herman en collega Rob. Wat een effectieve dag. Herman heeft de gave om op een hele natuurlijke wijze zijn kennis over te brengen, zonder druk maar wel naar resultaat toe werkend. De werkvormen kan hij zelf op een sublieme wijze neer zetten, waardoor het voor de deelnemers gelijk duidelijk is wat er verwacht wordt. Er is een opbouw van de dag waarbij je aan het einde heel duidelijk met je eigen aandachtspunten aan de slag bent geweest. De transfer naar het trainerschap en juist presenteren, maakte Herman duidelijk door te wijzen op het belang van goed en juist waarnemen en hierop technisch feedback kunnen geven, concreet en feitelijk. Herman ik oefen iedere ochtend naar het werk; kapottepoppekoppe............

door Rob
Bedrijfsnaam: Defensie - Koninklijke Marine

Herman, super bedankt voor je inzet en dat je mij tips en tools hebt gegeven waardoor ik mijzelf als trainer sterker kan en mag presenteren. Je positieve, eerlijke en open benadering hebben hier zeker aan bijgedragen. Gaaf om te zien en te voelen dat jouw uitnodigende manier van benadering om te leren/ervaren zo is, dat het voor mij als vanzelfsprekend overkomt om aan de slag te gaan. Daarmee heb je er ook zeker aan bijgedragen dat deze dag voor mij samen met John als zeer open, prettig en nuttig is ervaren.

door Irma Tijssen
Bedrijfsnaam: Stg. Dierenambulance Woudenberg en Omstreken

Gisterenavond een cursus communicatie gehad van Herman. Wat een geweldig leuke en leerzame avond. Herman gaat heel respectvol met iedereen om en heeft ons geleerd hoe om te gaan met moeilijke situaties die wij als vrijwilligers bij de dierenambulance tegen kunnen komen. Het is een avond voor herhaling vatbaar.
Dank je wel Herman.

door Greet van Egdom van der Deure
Bedrijfsnaam: Stg. Dierenambulance Woudenberg en Omstreken

Gisteravond met een groep vrijwilligers van de dierenambulance een geweldige leerzame training gehad van Herman vooral hoe je om moet gaan met agressie die ook ons ten deel valt en het spreken in het openbaar hoe hou je aanhoorders geboeid bij wat je te vertellen hebt.

door Tijn van Emmerik
Bedrijfsnaam: Open Inschrijving

De trainingen van Herman Otten zijn hardstikke goed,
Naast dat hij een zeer energiek persoon is geeft hij tips waar iedereen wat aan heeft, hiermee zoomt hij in op persoon.
Zeer aan te raden Presentatie cursus.

door Michael Buijkx
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College Zwolle

Herman Otten verzorgt een uitstekende training spreken in het openbaar. Hij geeft praktische en concrete tips hoe je spreekangst kunt overwinnen; wat je met je stem, houding, zinsmelodie etc kunt doen en hoe je contact maakt met het publiek. Tijdens de praktische oefeningen laat Herman je ervaren waarom dingen mis gaan en hoe ze beter kunnen, steeds op een plezierige persoonlijke en humoristische wijze. In feite is het ook een training in communicatiepsychologie: waarom ieder vanuit zijn eigen stijl/persoonlijkheid/sterke&zwakke kanten zich positioneert en op welke wijze je ook de kanten (aarde, water, lucht, vuur....) kunt benutten die je van nature zou vermijden.
Een training die je aan het werk en aan het denken zet. Een training die bijblijft!

door Annelieke van de Most
Bedrijfsnaam: Carolus Clusius College

Veel geleerd vanavond over spreken voor groepen tijdens een motiverende presentatietraining van Herman Otten. Nu ermee aan de slag!

door Eric Vreezen
Bedrijfsnaam: Stg. Dierenambulance Woudenberg en Omstreken

Deze korte avondtraining voor een groot deel van onze vrijwilligers van de Dierenambulance vond ik zeer leerzaam. Kort en bondig werden enkele zaken uitgelegd en konden een aantal mensen dit even voordoen. De manier waarop deze training werd gegeven was voor iedereen goed te volgen. Zeker een aanrader voor andere vrijwilligersorganisaties zoals die van ons, waar je het ondanks dat je het voor de dieren doet, meer met mensen te maken hebt, die nogal eens een totaal andere visie op je werk hebben. Nu hebben wij een aantal nuttige "tools " voor handen.Herman, bedankt voor jouw sprankelende manier van training geven.Groeten, Eric

door Isabelle Biais

Herman is enthousiast, menselijk en prettig in de omgang. Door de nuttige tips die hij geeft, voel je meteen dat je in je kracht komt en ik weet nu dat het niet om mijzelf persoonlijk gaat 😊 ! Dank je wel Herman! Ik zou de presentatietraining aan iedereen aanraden!

door Grant
Bedrijfsnaam: Meetup Public Speaking - New York City, NY

This was a great experience - Herman made everyone feel calm and relaxed, and encouraged us to challenge our nerves in a comfortable environment. He was able to provide advice and tips to help each individual with their particular fears. By the end, I was actually enjoying speaking in public for the first time! I definitely recommend this course!

door David Li
Bedrijfsnaam: Meet up - Public Speaking New York City, NY

I took his class and he really pushes you out of your comfort zone. His courses are also long, thorough and he gives each student an equal opportunity to speak. Also a very nice man and intuitive personality. His class was fun and I don't have an active facebook account, so I decided to make another one just to give him a good review. This is David btw.

door Subhakara Valluri
Bedrijfsnaam: Meetup Public Speaking New York City, NY

He is a real game changer in bringing out your talent in public speaking.

door Helen Su
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York! - Meetup, New York, NYC

I enjoyed Herman's public speaking class very much. His approach is practical and technical. Preparing for a public speech is both content as well as presentation, the stage presence. And Herman was working with us on our stage presence - from how to turn our heads to engage with the audience, the voice, the volume, how to stand while speaking, use of visualization technique. In the 3-hour session I benefited tremendously from the practical guidance. Herman himself is full of energy, and he encourages the attendees to keep trying, once, twice, again and again. He places quality coaching above all else. I would definitely work with Herman again, and recommend him to anyone who is interested in improving their stage presence.

door Nicole Rousseau
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York! Meetup, New York City, NY

I teach and train Public Speaking and I know there is always room for improvement in this topic. Herman's class was exciting, informative, and actioned packed! He didn't let us shy away, we were on the 'stage' the whole time. My issue has always been having a softer voice (than needed) when I present; it was always difficult for me to sustain volume. Herman immediately spotted it and we did an exercise on it. I changed my voice a lot during the class; it's a whole new world now 🙂

door Rob Mathews
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York! Meetup, New York City, NY

Herman is truly an amazing coach!
He has great insight into the areas his clients need to improve upon, and he is able to bring out the power and talents within, enabling those he helps to achieve their potential.
He is warm, compassionate, and supportive, and I would highly recommend him to anybody looking to improve their communication skills.

door Nick Barbero
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York! Meetup - New York City, NY

Herman is an excellent instructor. He got me to come out of my comfort zone for public speaking. By the end of our session, there was a noticeable difference in my presentation.

door Michael Y.
Bedrijfsnaam: Public Speaking New York Meetup, New York, NY

Herman's passion for helping others improve their public speaking is unparalleled. Truly loves what he's doing. What he had to say to others in the group and his constructive critique when I went in front of the audience showed the level of nuance he has in identifying small to larger areas that could benefit from a little help and practice. 🙂

door Arno de Wilde
Bedrijfsnaam: VUMC

Interessante en zeer leerzame presentatie training gehad van Herman! Zijn no-nonsense benadering en gepersonaliseerde tips zijn waardevol gebleken.

door Emma Wolters
Bedrijfsnaam: VUMC, Neurologie

Herman leert je in een korte tijd niet alleen goed presenteren, maar goed om te gaan met allerlei situaties. Hij geeft tips en laat je deze meteen in praktijk brengen. Hij is enthousiast en kundig. Hij personaliseert de training voor ieder individu, zelfs als je in een groep bent, waardoor je ontzettend veel leert in een korte tijd. Hij geeft handvaten en tips die makkelijk toepasbaar zijn en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Een aanrader voor iedereen!

door Rogier
Bedrijfsnaam: Defensie

Ik heb een supertraining gehad van Herman. Ontzettend veel geleerd van een geïnspireerde en inspirerende trainer die veel oog heeft voor individuele tips. Ik heb het geleerde al in de praktijk beoefend en dit ging geweldig. Hartstikke bedankt!!

door Stichting van der Huchtscholen
Bedrijfsnaam: Stichting van der Huchtscholen

De leraren waren blij verrast met de training die Herman kwam geven. Ze hebben veel inspiratie gekregen om met de geleerde stof aan de slag te gaan in de klas. Wij zijn allemaal heel positief over de workshop!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»