Prive Coaching

Naast de groepstraining geeft Herman ook 1 op 1 coaching. Soms kan het voorkomen dat spreekangst op dit moment zo heftig aanwezig is dat het te spannend voor je is om direct in een groep te werken. Ook kan het nuttig zijn om vlak voordat je een presentatie gaat geven samen inhoudelijk met Herman te kijken naar hoe jouw presentatie is opgebouwd.
In beide gevallen raden wij 1 op 1 coaching aan. Een privé coaching duurt 2 uur.
De kosten voor particulieren bedragen hiervoor 497 euro exclusief btw. Neem contact op met 085-4010929 of vul hier het invulformulier in om jouw traject te bepalen.

De 1 op 1 coaching vindt plaats op:

Mosveld 12-1

1032 GE

Amsterdam

Wat een goede en leuke training! Veel geleerd in mijn 1 op 1 training. Hermans enthousiasme over presenteren is aanstekelijk. Je krijgt er zin in. Met zijn duidelijke tips kan ik het ook in de praktijk gebruiken.
Marit Wagenmakers, CNV Vakmensen
Lees meer reviews..

 

Fantastisch je training Herman! Dit is de tweede keer dat ik bij jou op training kom en nog niet uitgeleerd. Je bent kritisch, doorziet gelijk en laat je direct doorvoelen hoe het beter kan. Je geeft goed les en je gebruikt ook humor. Kortom, iedereen heeft wat aan jouw presentatietraining! Jij kan iedereen laten presenteren.
Annemarie Sips
Lees meer reviews..