Over Herman Otten

De presentatietraining wordt gegeven door Herman Otten.
Herman studeerde in 2008 af aan de acteurs opleiding aan de toneelschool in Utrecht. Na veel gewerkt te hebben voor film, televisie, theater en radio heeft hij zich gespecialiseerd in het geven van presentatietrainingen spreken in het openbaar. Hij hielp al honderden mensen van hun spreekangst angst af en liet al meer dan duizend mensen beter presenteren.
Naast de open inschrijvingen die hij verzorgt in Amsterdam werkt hij ook als vaste spreektrainer voor onder andere Defensie – Koninklijke Marine, VUMC afdeling neurologie en verzorgt hij regelmatig trainingen ‘public speaking’ in New York City in de Shetler Studios en Theatre.
Herman heeft er zijn levensdoel van gemaakt mensen zo snel en effectief mogelijk van hun spreekangst af te helpen en doet dit al jaren met veel plezier en succes.

Lees meer over Herman op:
Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Otten
en op IMDB: IMDB

Wat een waardevolle training! Ik heb veel geleerd. Niet alleen om als testpersoon mijn neutrale “ik” te ontdekken, maar ook de praktische tips zijn zeer bruikbaar. Het werkt echt! Dat merkte je meteen bij de andere proefpersonen. Pauzes, goed rondkijken en zelfs (voor je gevoel) schreeuwen. Of je nou als professional je skills wilt bijschaven, of als beginner met spreekangsten rondloopt. Ik kan je trainingen aan iedereen aanraden.
Victor Bakker
Lees meer reviews..

Wat een leuke training was dat afgelopen vrijdag bij onze taalinstituut EBCtalen in Bergen-op-Zoom. Herman heeft een workshop “leren presenteren” verzorgt voor de taaltrainers en team. Het was leuk, prettig, grappig, ontspannen, inspirerend en vooral erg leerzaam! Met veel plezier leren: zo werken we ook! Bedankt Herman.
Joëlle Harpin, Taaltrainer Frans bij EBC Taleninstituut
Lees meer reviews..