Incompany Presentatietraining

Met plezier heb ik afgelopen week de presentatietraining van Herman gevolgd. Door het vele ‘doen’ tijdens de training en zijn positieve benadering, werd het steeds makkelijker om uit mijn comfort zone te stappen en voor de groep te gaan staan. De ervaring dat je uit jezelf al heel veel te vertellen hebt, zonder eindeloos voorbereiden, vond ik heel prettig. Zolang je het verhaal maar voor je ziet! Dank Herman.
Ingrid van Maurik, Neurowetenschapper, VUMC
Lees meer reviews..

Volg samen met je collega’s de in-company presentatietraining

Volg met uw team de presentatietraining van Herman Otten!
Tijdens de training draait alles om de manier waarop iets gebracht wordt. Er wordt tijdens de presentatietraining gewerkt aan inhoud, stem, houding en kijkrichting. Het stemgebruik wordt verbeterd door te kijken welke hoogte, volume en tempo het beste bij iedere stem passen. Spelenderwijs wordt per persoon ontdekt wat de beste lichaamshouding is om te presenteren en waar het beste de ogen op gericht kunnen zijn tijdens de presentatie.
Iedereen heeft eigen kwaliteiten die ingezet kunnen worden tijdens een presentatie. Gedurende de training worden deze kwaliteiten ontdekt door veel met elkaar te oefenen. Iedere deelnemer ontwikkelt op deze manier een persoonlijke presentatie stijl die hem of haar sterk maakt voor een groep. Tijdens de presentatietraining komt iedereen ruim aan bod om te oefenen met presenteren.
De presentatietraining heeft een zeer praktische insteek waardoor de deelnemers direct het geleerde in de praktijk kunnen toepassen.

Ik heb een supertraining gehad van Herman. Ontzettend veel geleerd van een geïnspireerde en inspirerende trainer die veel oog heeft voor individuele tips. Ik heb het geleerde al in de praktijk beoefend en dit ging geweldig. Hartstikke bedankt!
Rogier, Defensie – Koninklijke Marine
Lees meer reviews..

presentatietrainingOpdrachten
Aan het einde van de training krijgen de deelnemers opdrachten om uit te voeren en zo het geleerde in de praktijk te brengen. Handvatten als stemoefeningen, en oefeningen om goed waar te nemen tijdens het presenteren kunnen direct na de training worden ingezet en worden getoetst in het dagelijks leven.

Na afloop
Na de training krijgen de deelnemers per persoon per email de aandachtspunten die er tijdens de training zijn ontdekt. Zo kan iedereen het thuis nog eens nalezen en bewaren voor in de toekomst.

Locatie

De training kan plaatsvinden bij u op locatie. Ook kunnen wij een locatie voor u regelen.


Herman Otten verzorgt een uitstekende training spreken in het openbaar. Hij geeft praktische en concrete tips hoe je spreekangst kunt overwinnen; wat je met je stem, houding, zinsmelodie etc kunt doen en hoe je contact maakt met het publiek. Tijdens de praktische oefeningen laat Herman je ervaren waarom dingen mis gaan en hoe ze beter kunnen, steeds op een plezierige persoonlijke en humoristische wijze. In feite is het ook een training in communicatiepsychologie: waarom ieder vanuit zijn eigen stijl/persoonlijkheid/sterke&zwakke kanten zich positioneert en op welke wijze je ook de kanten (aarde, water, lucht, vuur….) kunt benutten die je van nature zou vermijden.
Een training die je aan het werk en aan het denken zet. Een training die bijblijft!
Michael Buijkx, Carolus Clusius College Zwolle
Lees meer reviews..