Over Herman Otten

De presentatietraining wordt gegeven door Herman Otten.
Herman is acteur en naast acteren geeft hij de presentatietraining spreken in het openbaar.
Herman studeerde in 2008 af aan de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na zijn afstuderen won hij op het Groninger Studenten Cabaretfestival de publieksprijsen speelde tijdens een naspeeltour in de Cabarestafette van Bunker Theaterproducties. Vanaf september 2010 verzorgde Otten met collega Stefan Pop en Nicolaas Vrijman een wekelijkse sketch in het Radio 1-programma Nog Steeds Wakker Nederland.
In september 2011 stapten ze met hun sketches over naar het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM onder de naam Radio zonder handen.
Ook maakt ze samen sketches voor NPO Humor TV. Hij speelde de rol van Erik in de speelfilm De Hel van ’63 onder regie van Steven de Jong, speelde de rol van Jan Schalm in Goede tijden, slechte tijden en speelde mee in de satirische serie New Kids.
Ook speelde hij in de NPO One Night Stand film Alex in Amsterdam onder regie van Michiel ten Horn en in de NPO 3LAB-film Eigen onder regie van Malu Janssen.

Bron: Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Otten en IMDB

Wat een waardevolle training! Ik heb veel geleerd. Niet alleen om als testpersoon mijn neutrale “ik” te ontdekken, maar ook de praktische tips zijn zeer bruikbaar. Het werkt echt! Dat merkte je meteen bij de andere proefpersonen. Pauzes, goed rondkijken en zelfs (voor je gevoel) schreeuwen. Of je nou als professional je skills wilt bijschaven, of als beginner met spreekangsten rondloopt. Ik kan je trainingen aan iedereen aanraden.
Victor Bakker

Wat een leuke training was dat afgelopen vrijdag bij onze taalinstituut EBCtalen in Bergen-op-Zoom. Herman heeft een workshop “leren presenteren” verzorgt voor de taaltrainers en team. Het was leuk, prettig, grappig, ontspannen, inspirerend en vooral erg leerzaam! Met veel plezier leren: zo werken we ook! Bedankt Herman.
Joëlle Harpin, Taaltrainer Frans bij EBC Taleninstituut