Presentatietraining door Herman Otten

Altijd maakte ik mij zeer druk voordat ik een presentatie moest geven en lag ik er nachten van wakker. Door Herman’s presentatietraining, enthousiasme, vakmanschap en positieve feedback is mijn spanning naar de achtergrond verdwenen en heb ik geleerd wat mijn kracht van presenteren is. Per individu bekijkt Herman wat ervoor nodig is om iemand te laten doen groeien en je presentatiekwaliteiten verder te ontwikkelen. Zijn persoonlijke tips heb ik direct in de praktijk kunnen toepassen. Gisteren een presentatie gegeven en ik kreeg van iedereen te horen dat het heel goed ging.
Inger van Steenhoven, Neurowetenschapper, VUMC
Lees meer reviews..

Wat gaan we doen tijdens de presentatietraining?

presentatietraining
Foto gemaakt tijdens de presentatietraining

Tijdens de presentatietraining leer je krachtig en vrij voor een groep te spreken waardoor je uitstraling verbetert. Doordat je verhalen vertelt die je echt hebt meegemaakt en ter plekke verzint is er voor de training geen voorbereiding nodig.

We gaan tijdens de presentatietraining individueel en met elkaar leren presenteren, hierdoor ontstaat er een veilig groepsgevoel.
Hoe komt het dat je soms achter elkaar door kunt vertellen en dat je op andere momenten blokkeert en dan niks meer weet te bedenken?
We komen er per persoon achter wat iedereen nodig heeft om vrij en geïnspireerd te kunnen vertellen zodat iedereen resultaat zal zien.

Tijdens de presentatietraining wordt de fantasie gestimuleerd

We komen er tijdens de presentatietraining achter dat wanneer je voor je ziet waar je het over hebt er geen ruimte meer is voor angst of onzekerheid waardoor je vrij en geïnspireerd kan vertellen. Bovendien zul je erachter komen waar jouw noodzaak zit om te presenteren zodat je daardoor een groter belang hebt dan je spanning.
Je zal je tijdens de presentatietraining zonder na te denken en te veel voorbereiding laten meevoeren door jouw verbeeldingskracht en je laten verrassen waar dit je allemaal brengt.
Tenslotte zul je opdrachten krijgen die je thuis altijd kunt doen om jezelf te blijven ontwikkelen. Heel belangrijk, want hoe meer tijd je in je eigen ontwikkeling stopt, des te beter je wordt.

Bonzend hart en trillende knieën zijn niet zoals ik inmiddels was gaan denken dingen die er voor nu eenmaal bij horen als ik voor een groep sta. Vandaag training gehad van Herman. Naast dat Herman, heel professioneel is en weet waar hij het over heeft, grappig en makkelijk in de omgang is, kijkt hij heel persoonlijk naar waar ik in kan groeien en bovenal ervan overtuigd dat iedereen dit kan leren. Ik heb eerdere training gevolgd, maar dit is voor het eerst dat ik geloof dat ik vooruitgang boek en dat ik een toekomst tegemoet ga waarin ik mij niet meer zal laten tegen houden door mijn eigen onzekerheid over wat ik te zeggen hebt.
Rianne Blijleven, YWAM
Lees meer reviews..

presentatietraining

Voor wie is de presentatietraining?

De presentatietraining verhalen vertellen is uitermate geschikt voor mensen die hun presentatie vertel skills willen verbeteren zodat ze zich daardoor krachtiger voelen wanneer ze spreken in sociale situaties. Ondanks dat het presenteren nu wellicht nog spannend is word jij misschien wel de beste presentator!

Wie geeft de presentatietraining?

De presentatietraining wordt gegeven door Herman Otten.
Herman is acteur en naast acteren geeft hij ook communicatie en presentatietrainingen. Herman studeerde in 2008 af aan de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij heeft jarenlange ervaring als trainer, coach en docent en liet al honderden mensen beter presenteren. Lees hier meer over hem.

presentatietraining

Hoe lang duurt de presentatietraining?

De training duurt 1 dag van 10u tot 17u. Tijdens de dag zijn er twee korte koffiepauzes van 10 minuten en een lange pauze van een uur waarin geluncht wordt.

Hoe veel mensen kunnen er meedoen?

De training vindt plaats in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers zodat iedereen ruim aan bod komt.

ruimte presentatietraining