Incompany Training

Met plezier heb ik afgelopen week de presentatietraining van Herman gevolgd. Door het vele ‘doen’ tijdens de training en zijn positieve benadering, werd het steeds makkelijker om uit mijn comfort zone te stappen en voor de groep te gaan staan. De ervaring dat je uit jezelf al heel veel te vertellen hebt, zonder eindeloos voorbereiden, vond ik heel prettig. Zolang je het verhaal maar voor je ziet! Dank Herman.
Ingrid van Maurik, Neurowetenschapper, VUMC
Lees meer reviews..

De training

Volg met uw team de presentatietraining van Herman Otten!
Tijdens de training draait alles om de manier waarop iets gebracht wordt. Er wordt tijdens de presentatietraining gewerkt aan inhoud, stem, houding en kijkrichting. Het stemgebruik wordt verbeterd door te kijken welke hoogte, volume en tempo het beste bij iedere stem passen. Spelenderwijs wordt per persoon ontdekt wat de beste lichaamshouding is om te presenteren en waar het beste de ogen op gericht kunnen zijn tijdens de presentatie.
Iedereen heeft eigen kwaliteiten die ingezet kunnen worden tijdens een presentatie. Gedurende de training worden deze kwaliteiten ontdekt door veel met elkaar te oefenen. Iedere deelnemer ontwikkelt op deze manier een persoonlijke presentatiestijl die hem sterk maakt voor een groep. Tijdens de presentatietraining komt iedereen ruim aan bod om te oefenen met presenteren.
Een goede presentatie geven is een uitdaging, maar zeker een kunst die je kunt leren. Tijdens de presentatietraining leren de teamleden hoe zij zich op een zelfverzekerde manier voor een groep kunnen presenteren. De deelnemers leren verschillende technieken die direct tijdens een presentatie gebruikt kunnen worden.
Door te oefenen met verschillende presentatietechnieken merkt het team al snel verbetering. De deelnemers weten al na een korte training hoe zij op een heldere wijze hun boodschap kunnen overdragen op anderen. De training heeft een zeer praktische insteek waardoor de deelnemers direct het geleerde in de praktijk kunnen toepassen.

Ik heb een supertraining gehad van Herman. Ontzettend veel geleerd van een geïnspireerde en inspirerende trainer die veel oog heeft voor individuele tips. Ik heb het geleerde al in de praktijk beoefend en dit ging geweldig. Hartstikke bedankt!
Rogier, Defensie – Koninklijke Marine
Lees meer reviews..

Opdrachten

presentatietraining
Foto gemaakt tijdens de training

Aan het einde van de training krijgen de deelnemers opdrachten om uit te voeren en zo het geleerde in de praktijk te brengen.
Handvatten als stemoefeningen, en oefeningen om goed waar te nemen tijdens het presenteren kunnen direct na de training worden ingezet en worden getoetst in het dagelijks leven.

Na afloop

Na de training krijgen de deelnemers per persoon per email de aandachtspunten die er tijdens de training zijn ontdekt.
Zo kan iedereen het thuis nog eens nalezen en bewaren voor in de toekomst.

Locatie

De training kan plaatsvinden bij u op locatie. Ook kunnen wij een locatie voor u regelen.

Neem hier contact op voor meer informatie.