Amsterdam Presentatietraining

Gun uzelf een presentatietraining in Amsterdam!

Veel mensen vinden het moeilijk om een goede presentatie te geven voor een groep. Onze professionele trainers in Amsterdam kunnen u tijdens de presentatietraining alle kneepjes van het vak bijleren. Zo staat u straks ook zelfverzekerd voor de groep!

Ontwikkel in presenteren

Een presentatietraining is een nuttige cursus voor elk bedrijf. Gun uw medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op het gebied van presenteren. Presenteren is iets wat oefening vergt. Het is niet makkelijk om voor de eerste keer voor een groep te staan en een presentatie te geven. Zenuwen zitten vaak in de weg, of de angst om iets verkeerd te zeggen of te doen. En dan hebben we het nog niet eens over het inhoudelijke aspect van een presentatie geven. Op inhoudelijk gebied is eveneens veel winst te behalen. Weinig mensen hebben kennis over het geven van een presentatie die inhoudelijk goed in elkaar zit. Denk dan aan dingen als de opbouw van een presentatie of de hoeveelheid tekst die op de sheets staat. Voor iedereen is een presentatietraining een goede leerschool, ook al is iemand al bedreven in presentaties geven. Er is altijd wel iets wat verbeterd kan worden. En wat is nu een betere plek om een training te volgen dan Amsterdam?

Amsterdam, de perfecte stad voor een presentatietraining

Geen mooiere stad om een presentatietraining bij te wonen dan Amsterdam. De stad waar het allemaal gebeurt. Een bruisende stad op het gebied van zaken, maar ook toerisme, sport en nog veel meer terreinen. De sfeer die Amsterdam uitstraalt met haar mooie grachtengordels en bedrijven in grachtenpanden is aanstekelijk en werkt motiverend. Tevens is Amsterdam een geweldige stad om de presentatietraining te combineren met een andere activiteit, zoals een museumbezoek, een rondvaart, of een etentje met het bedrijf.
Een presentatietraining met uw bedrijf in Amsterdam.
Ook uw bedrijf kan een presentatietraining bijwonen in Amsterdam. Een presentatietraining wordt gegeven door een kundige docent die zowel op inhoudelijk gebied als op communicatief gebied feedback kan geven. De training wordt gegeven in groepen en daarom is dit tevens een leuke teambuilding activiteit voor een teamuitje met uw bedrijf. U zult merken dat u tijdens het onderdeel communicatietraining elkaar goed leert kennen en elkaar van een andere kant ziet.

De presentatietraining in Amsterdam gaat in op individuele verbeterpunten

Niemand is hetzelfde en daarom is het belangrijk dat iedereen feedback ontvangt die persoonlijk is afgestemd. Hoewel de presentatietraining in Amsterdam in groepen plaatsvindt, is er tevens genoeg ruimte voor persoonlijke feedback. Sommige werknemers zullen erg gedreven zijn in het geven van presentaties en daardoor al een stap verder dan anderen. Zij kunnen dan met kleine tips om de puntjes op de i te zetten hun eigen prestaties weer verbeteren. Andere, minder ervaren werknemers, zullen al met kleine basic aanwijzingen heel veel verbetering zien in hun voordrachten. Voor sommigen zal het allereerst al een stap zijn om hun zenuwen te overwinnen. Hier is dan ook aandacht voor. Tips met betrekking tot lichaamshouding maken al snel een wereld van verschil. Door mensen bewust te maken wat voor effect bepaalde lichaamshoudingen hebben, zullen zij hier rekening mee gaan houden en er zelfs mee kunnen spelen. Zo komt de informatie die zij willen overbrengen in hun presentatie precies zo over als zij voor ogen hadden. Uw medewerkers zullen trots zijn op hun behaalde resultaten en met een tevreden gevoel naar huis gaan.