Zonder Angst Spreken in het Openbaar

Word zelfverzekerd met de workshop ‘Presenteren zonder spreekangst’

Spreken voor een groep mensen is een uitdaging, maar zeker een kunst die je kunt leren! Wil jij binnenkort ook zelfverzekerd voor een groep presenteren? Deze workshop is erop gericht om je alle tools te geven die je nodig hebt, tijdens het geven van een ludieke speech tot een belangrijke presentatie voor een grote of kleine groep mensen. Wanneer het zweet je uitbreekt en je het tikken van de klok in slowmotion voorbij hoort komen, is het handig om aan een aantal dingen terug te denken. Welke zaken dat zijn, leer je tijdens deze workshop.

Er wordt tijdens de interactieve workshop gewerkt aan stem, houding, kijkrichting en non-verbale communicatie. Plezier hebben in het presenteren staat hierbij voorop. Je zult merken dat je met behulp van een aantal presentatietechnieken al snel veel meer durft voor de groep. Wanneer je echt voor je ziet waar je over spreekt zal er geen plaats meer zijn voor angst.

Geen mens is hetzelfde, iedereen heeft daarom ook weer andere kwaliteiten. Tijdens de workshop leer je hoe je jouw kwaliteiten kan gebruiken tijdens een presentatie: jouw persoonlijke presentatiestijl. Samen met je groepsleden werk je toe naar een eigen presentatiestijl die je sterk en zelfverzekerd maakt.

Je krijgt praktische tips en aanwijzingen zodat je al het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Omdat er in een kleine groep wordt gewerkt van maximaal 8 personen krijg je veel tijd om te oefenen met spreken in het openbaar. In een veilige omgeving kun je op snelle wijze je vaardigheden ontwikkelen. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren trainer die voor jou al vele mensen van hun spreekangst heeft afgeholpen.